Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
osobiście na cmentarze jeżdzimy zawsze jak sie juz ścimnia...ale w tym roku to chyba nic z tego, bo mąż mi sie pochorował... a sama wczoraj wybrałam sie autem na małe zakupy, ale nie za bardzo sie juz czuje za kierownicąwitam dziewczynyja wczoraj pol dnia spedzilam u babci z mama. a jak juz wrocilam to jedyne o czym marzylam to polozyc sie spac, dlatego juz wczoraj nie zagladalam. dzis z racji tego ze zle sie czuje i daleko mam na cmentarz to zostaj w domu, szkoda bo lubie chodzic po cmentarzu i zapalac znicze, szczegolnie wieczorem bo jest tak pieknie wtedy.
ogromne gratulacje...nie am jak u siebie nawet na kartonachSame nowości, nawet u mnie. Dziś była 2 noc w nowym mieszkanku
Stan półsurowy, ale własny!
Wykończona jestem po przeprowadzce, często bolał mnie brzuch i miałam ucisk w dole. Mam nadzieję że to nie przez szyjkę![]()
ja raz weszłam na opowieści październikówek i źle trafiłam (jeden post) wiecej nie zajrzałam... po co mam sie stresować, nastawiać na coś... wkońcu każdy poród inny...szkoda, że w wątku listopadowym w temacie opowieści z porodówek cały czas pusto... znając siebie na pewno bym przeczytała.