• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
odebrałam wyniki, generalnie jest ok oprócz moczu, w którym wykryte mam dość liczne bakterie..:( dziewczyny co w takim wypadku powinnam zrobić ? co to oznacza i czym to może grozić ???

Dzięki dziewczyny za rady, wizytę mam właśnie dzisiaj, na 18:30, mam nadzieję, że moja lekarka tego nie zbagatelizuje bo już w ogóle chyba mnie szlag trafi...czyli wg Was powinna mi dać jakiś lek ? A czy dodatkowe badania na infekcje pochwy ? i tak będzie mi pobierać dziś wymaz na paciorkowca to może chyba ogólnie na infekcje pobrać wymaz nie? czy to jedno i to samo? bo ja już się w tych wymazach gubię :(

ja dzis bylam z corcia 1,5 godziny na sankach!!! super bylo - mimo, ze -10 st., to powietrze suche i nie bylo czuc mrozu. jakiejs energii dostalam po tym spacerze: posprztalam mieszkanko, zrobilam obiad, a teraz bawie sie z Ninka :-)

co do prezentow, to Nina wybrala sobie zestaw polly pocket. do tego dokupie jej pewnie jakies filmy disneya na DVD i moze komplet ubranek dla barbie. od moich rodzicow dostanie gre planszowa, a od pradzidkow odkurzacz :tak: mezowi chcialam kupic sweter, ale nie wiem, czy bede jeszcze miala okazje chodzic po sklepach ...

:rolleyes::rofl2::sad::oo::errr: - a to jak zwykle przekaz od Niny

Tunia nie ma sie czym martwić;)

Cwietka po terminie jeżdzisz do szpitala co drugi dzień na samo KTG, i tyle. Jak coś nie tak tffu tfu to pewnie kierują na patologię...

ainah ja zawsze mam liczne bakterie w moczu i nic gin z tym nie robi, więc może i tak może być:/

Od jutra już będą rodzić się same grudniaczki:) A jeszcze dziś ag miała mieć cesarkę!

A my byliśmy na saneczkach, na górce, mlody poszalał, ja musiał troche go pociągać na sankach, ale żyję;p fajny mrozik na dworze:)

crostalrose nie dziwie się że nie łapiesz nastroju świątecznego, wszak coś innego masz na głowie;)))

Ja M planuję zakupić maszynkę do włosów nową bo stara już woła o pomstę do nieba hehe a ja zażyczyłam sobie faaajna suszarkę do włosów:ppp

Hm, dzięki dziewczyny, oświeciłyście mnie, teraz wiem, czego będę się domagać jak ona nic nie zaproponuje ! I dzięki za trzymanie kciuków, ja oczywiście też trzymam kciuki za wszystkie dziś wizytujące ciężarówki :)

bez szaleństw... całą ciąże mam liczne bakterie w moczu - zleży ile ich tam masz względem normy. Jakiś czas brałam urosept i tyle... póki nie ma białka w moczu antybiotyk nie jest wskazany

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry