Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jakos przetrwalam samotny wieczor, chociaz bylo ciezko. po kapieli i karmieniu wsadzilam Alicje w chuste, zeby miec wolne rece do Ninki. a ta zupelnie niespodziewanie po godzinie sie zbudzila. akurat Nine z wanny wyciagalam. no i 30 min byl sajgon. Alicja sie darla, Ninka chciala kakao - zrobilam jej kubek, po czym tracila go lokciem i rozlala wszystko na stol !!!!!!! a do czytania bajki i usypiania Ninki musialam dac Alicji pustego cycka do possania, bo inaczej by starsza nie zasnela.
ale sytuacja opanowana. Nina zasnela, a Alicje zahipnotyzowalam suszarka i chwilowa tez spi.
jutro rano czeka mnie wyprawa do przedszkola ...

a ja tez sie dzisiaj zaczelam martwic-bylam na szczepieniu i waga mojej Ali to 5700kg.... lekarze mnie pytaja czy dokarmiam a ja nie dokarmiam sztucznym i niby zachwalają ze pieknei nabiera a mnie to troche niepokoi czy oba nie za bardzo????
tesciowa przyjechala i mi mowi ze Ala wyglada jak 3-m-czne dziecko a ja juz sama nie wiem co o tym myslec... wiem ze dzieci si enie odchudza i moze faktycnzie trzeba mnie palnąc w głowke za wymyslanie???