Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wrublik - ja bym się wagą nie przejmowała. Urodziłam się około 3700 - więc dość duża - a teraz co? Knypek ze mnie - 46 kg 160 cm wzrostu. Siostra urodziła się dużo mniejsza, a normalna z niej teraz dziewczyna - 10 kg cięższa ode mnie. Jeśłi malutka jets zdrowa, to tylko się ciesz, że nie masz dużo do dźwigania :-)
No więc chodzi niezgrabnie ten mój szkrab, ale wreszcie się odważył
Nie ma to jak rodzeństwo, choćby cioteczne;-)
Nie daje sobie wcisnąć, nawet na spaniu...Od kilku dni idzie spać na głodnego, a wstaje normalnie (czyli o 6 po nowemu) No i nie wiem czy to tak na stałe
W każdym razie zostało mu tylko 1 mleko poranne.HEj
Witam się! Zaliczyliśmy spontaniczny i nieplanowany długi weekend u dziadków i było fajnie
Cypriano zobaczył swoją chodzącą starszą siostrzyczkę i....poszedł za niąNo więc chodzi niezgrabnie ten mój szkrab, ale wreszcie się odważył
Nie ma to jak rodzeństwo, choćby cioteczne;-)
Niestety odstawił się od wieczornego mlekaNie daje sobie wcisnąć, nawet na spaniu...Od kilku dni idzie spać na głodnego, a wstaje normalnie (czyli o 6 po nowemu) No i nie wiem czy to tak na stałe
W każdym razie zostało mu tylko 1 mleko poranne.
Wrubliku - jesteś już po usg genetycznym? JAk się czujesz w ogóle? I czemu masz 2 suwaczki?;-)