Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Może masz tam gdzies w pobliżu jakąś kocia mamę co to przygarnia takie bidy i może by wzieła tego kota. A Ty puki co wózek nakryj folia p/deszczowa a kotu wyściel na noc jakiś stary koc pod wózkiem
I płacicie na kg ciuchów tak? He nieźle. Ciekawe jaką przebitkę dają np w tym moim lumpku, bo tu są ciuchy na wieszaczkach i cena za sztukę a nie na wagę.
. To pierwszy kot taki samopas tutaj. Nawet dzikich kotów tu nie ma. Więc i kocich mam brak
. Myślałam już o folii, tylko ja się obawiam, że on może tą folie zniszczyć, podziurawić.
. Jeszcze parę rzeczy bym dodała...chyba, bo strasznie mi się podoba ta wersja nie ukrywam. Taka minimalistyczna. Brakuje mi możliwości dodania np ramki, czy żeby tekst wjeżdżał. Za dużo bajerów to też nie fajnie. Może kiedyś opanuję jakiś łatwy program dla początkujących.:-)