reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dziewczyny co myślicie o dodaniu wątku ze zdjęciami naszych brzuszków? Mój już widać, wcale nie jest taki mały jak na ten wiek ale z corcia to juz w 11 tygodniu bylo po mnie widac konkret :p

jestem za założeniem takiego tematu, u mnie jeszcze nie wiele się zmieniło w obwodzie, ubrania trochę przyciasne, ale brzuszek nie widoczny (tylko ja widzę że jest w dolnej części lekko wypukły)

reklama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. włosy zaczęły mi wychodzić garściami z dnia na dzień! No to już mam dzień do bani :'(((

Co do brzucha to u mnie też jeszcze nic nie widać.

kbetina witaj w klubie rozklejonych:)

ja bym zjadla tego arbuza ze zdjeciaktore ma w profilu Anula_mm poza tym mam jakis rozstroj i zoladek w gardle
a przytylyscie cos na wadze? bo ja nic nie widze do przodu, a powinno byc??

mamolka! witaj w klubie lysych :D:D:D mi wypadaja strasznie od dluzszego czasu juz nie wiem co zrobic i za tydzien przyjdzie mi paczka ze specjalami do lysiejacej glowy ;)) wczoraj jak kupowalam szampon dercos w aptece pani zapytala mnie czy jem witamine b, i oczywiscie nie jem, zaraz sprawdze czy mozna ja zazywac w ciazy bo tego nie wiem :)

mamolka nie martw się, zaczniemy brać witaminy to włosy będe przepiękne. Co do brzucha to własnie jego wygląd dal mi do myślenia i postanowiłam zrobic test ciążowy ;) Mój mąż stwierdził "Zrób test bo jakiś dziwnie wielkie brzuch masz"... Hmmm innym brzucha nie widac a ja juz mam wielki :(

Ja niestety 2 kg do tyłu-ale to chyba za sprawą codziennych moich wizyt i przytulanek do wc :(( niestety mdłości strasznie dają mi się we znaki. Mój lekarz pociesza mnie że miliony kobiet to przeżyły to i ja dam radę!!a mdłości są oznaką zdrowo rozwijającej się ciąży:) A brzuszek coraz większy i wszystkie jeansy się jakoś skurczyły;)

reklama
Witam Dziewczynki
Ja dziś postanowiłam, że zaczynam się witaminizować i dziś do pracy przytaszczyłam, ogórka, rzodkiewki, paprykę, gruszkę i winogrona:-):-):-) W sumie fajnie, że okres ciąży mamy wiosenno letni bo można naturalne witaminki sobie dostarczać. Pamiętam jak urodziłam Julię w czerwcu i wszyscy zajadali się pycha owocami a ja nie mogłam:no: a teraz będzie można warzywek i owoców jeść do woli:tak::tak::tak:

Do góry