reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

wydaje mi sie ze majac dziecko tak naprawde wszystkiego mozna sie spodziewac... dlatego teoretycznie latwiej jest miec chlopca niz dziewczynke.. jak chlopcu ktos cos wrzuci do picia(jakas tabletke omamiaczke) to ew moze jakiegos syfa zalapac i z drugiej strony nie zdarza sie to czesto.. jak dziewczynce ktos cos wrzuci to rozne moga byc tego konsekwencje niestety ://
a jesli chodzi o wychowanie i uswiadamianie, tlumaczenie i poleganie na madrosci swojego dziecka to niestety hmm wszedzie sa wpadki i chocbysmy staneli na rzesach to mozemy nie uchronic

reklama
A ja powiem wam że mam doła,dodzwonić się nie mogłam do męża przez pare godzin a jak wkońcu odebrał to co? oczywiście pijany:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jak się pytam z kim pił to oczywiście nic nie mówił,boże czemu wymyślili coś takiego jak alkohol,niby nie pije często ale jak wypije to awantura murowana w domu:-:)wściekła/y: Jego zachowanie jak wypije doprowadza mnie do spazmów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

agbar no w pierwszej chwili to zdębiałam. Teraz dzieciaki szybko zaczynają,majej koleżanki córka(lat 14)zaszła w ciążę ,jej chłopak ma 16. A moja koleżanka zostanie babcią w wieku 33 lat,przegięcie:-)

To mama tej nastolatki też wcześnie zaczęła :) ale tak się zdarza czasami :) przed 50-tka będzie prababcią :)

A ja powiem wam że mam doła,dodzwonić się nie mogłam do męża przez pare godzin a jak wkońcu odebrał to co? oczywiście pijany:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jak się pytam z kim pił to oczywiście nic nie mówił,boże czemu wymyślili coś takiego jak alkohol,niby nie pije często ale jak wypije to awantura murowana w domu:-:)wściekła/y: Jego zachowanie jak wypije doprowadza mnie do spazmów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Przykro mi kochana,jak już musiał,to mógł przynajmniej się napić w domku :-:)-:)-(

Oj kochane, ciezko was doczytac ale uff- udalo sie:-)Raptem nie bylo mnie kilka godzin.Ja dzisiaj wiekszosc czasu poza domem bo u nas piekna pogoda i z synkiem sie troche poszlajalam.Strachu sie dzis najadlam bo na placu zabach kolego niechcaco mu z glowki przyrznal no i krew z nosa gotowa.Alez ja sie wystraszylam.Ale juz wszystko ok.Co do obowiazkow w domu to u nas jest jakis podzial.Nawet gdy moge i mam czas to tego nie pokazuje zeby mezus nie wpadl w sidla lenistwa:tak: i daje mu wiele rzeczy zrobic.Ciagle mu powtarzam ze w domu nie ma sluzacej;-).
Lwiczka trzymaj sie kochana.Ja to tak jak ty nie cierpie alkoholu i wiem co znaczy awantura po kielichu.Pamietaj ze masz kogos pod sercem i nie denerwuj sie.Najlepiej to milczec w takich sytuacjach.

lwiczka weź się zbuntuj i olej męża - w sensie zapuść wielkiego focha i kilka dni się nie odzywaj to może zrozumie, że nabroił. jak mój by mi wyciął taki numer to chyba bym mu nogi z dupy powyrywała :D

co do tematu "dzieci mają dzieci" zostawiam bz komentarza. szkoda gadać! :)

reklama
Gosia oj focha to on mojego dzisiaj pozna i nie tylko dzisiaj. A z tym nakopaniem do dupy to mam wieeeellllkkkkąąąą ochotę. Ale i tak nie dam rady tak wysoko nogi podnieść:-) więc skończy się na spaniu z córcią. I właśnie się szykujemy lulu,ale mała nie odpuści "madagaskaru"więc i ja oglądam. Do juterka wszystkim i spokojnej nocuni:-)

Do góry