ewwe
Fanka BB :)
Chociaż mój tata po 20 latach w końcu dokończył boazerię w kuchni![]()
można się tylko domyślić że jego nuda sięgnęła zenitu
renczysia chciałaś chyba napisać "wielkiego grzmota" a nie tivixa heheh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chociaż mój tata po 20 latach w końcu dokończył boazerię w kuchni![]()
M się wkurzy, bo dziś jedziemy na zakupy, ale w supermarketach nie ma takich fajnych rzeczy jak w tym sklepie firmowym.musisz się przeprowadzić do FrA ja głupia przyzwyczaiłam męża, że o 6 rano po chlebek biegne, kanapeczki mu robie i obiadek pod nos podstawiam. Ostatnio odmówiłam robienia kolacji to chodzi obrażony. A teksty w stylu "Jak ja miałam trójke to sie ludzie nadziwic nie mogli, że u mnie taki porzadek" to ulubione mojej teściowej. Przejmowałam sie na poczatku teraz to zlewam. Dokładnie mój dom i moje dzieci, a jak jej sie nie podoba to ja jej pokaze gdzie są szmatki i płyny i do roboty. no i mój mezulo tak wychowany tez mi wyjeżdza z takimi tekstami...Albo mi wypomina, ze to on pracuje.Takie teskty bola mnie najbardziej...Cholera brzuch mnie znowu pobolewa a miałam wyjśc do jubilera z ta obrączką...
, tutaj najwczesniej otwierają sklepy i piekarnie o 8.30, haha
to tak jak ja instalację sanitarną czy grzewcza zrobićTo ja w domu z takich robót 'męskich' nie robie nic tylko "słodkie oczy'. Choć po 7 latach małżenstwa z budowlańcem to bym chyba sama umiała scianke działowa postawić.

tylko nie umiem wyliczyć jakie kaoloryfery itp, ale my jestesmy trochę ponad 4 lata po ślubie, to do 7 jeszcze mam czas
tylko mi prosze swoich synkow nie wychowac na takich leniuchow, bo moje corcie beda mialy przekichane 

widze, ze znowu zalaczyl sie Wam tryb narzekania na mezowtylko mi prosze swoich synkow nie wychowac na takich leniuchow, bo moje corcie beda mialy przekichane
moj maz ma przekichane jesli chodzi o uslugiwanie mu - u nas zawsze byl partnerski podzial obowiazkow. nigdy od niego nie slyszalam, ze obiadu nie ma albo ze nie posprzatane.
jak sie cos nie podoba, to raczki ma dwie i do robot :-) wczoraj to nawet na mnie nakrzyczal, ze dwa dania zrobilam zamist lezec plackiem!
spadam po mala do przedszkola, a potem basen ...
szkoda, bo byłoby Ci łatwiej od rana. Widzę teraz różnicę, jak Wiki ma wakacje i jest codziennie ze mną.No niestey, Antylopka, mama nie pracuje więc do przedszkola sie nie dostał, a do 3 go zapisałam. Niby jest na liscie rezerwowej ale ja już tam położyłam krzyżyk....
Tak tak dobrze widzicie i teraz co tydzień mi marudzi że mu brwi w oczy wchodzą i jestem zmuszona ślęczeć i wyrywać
,albo syfki,och masakra,zobaczy coś u siebie na buzi i od razu do mnie,"kochanie wydusisz mi to".Jak Oliwce obcinam pazurki to oczywiście mój mąż podkłada swoje łapska
bo ja robie to lepiej i wtedy nic mu się nie haczy hi hi no i wreszcie co trzy tygodnie obcinanie włosów bo do fryzjera nie pójdzie bo mu źle zrobi. Jednym słowem mam już dwójkę dzieci,kota i psa i w drodze trzecie:-)Ale za to wszystkie męskie prace on wykonuje,choć potrafie dużo to mu tego nie pokazuję i robie z siebie słodką idiotkę 

która nie wie do czego śrubokręt służy hi hi

,to zawsze działa i naprawy mebli i takie tam mam robione od ręki:-)

A ja właśnie z małą wszamałyśmy podwieczorek hi hi,mam takiego lenia że nic mi się nie chcę.
Psiocząc dalej na mężów to mój napewno waszych nie przebije. Nauczyłam go na początku pewnych rzeczy a mianowicie że robie mu brwiTak tak dobrze widzicie i teraz co tydzień mi marudzi że mu brwi w oczy wchodzą i jestem zmuszona ślęczeć i wyrywać
,albo syfki,och masakra,zobaczy coś u siebie na buzi i od razu do mnie,"kochanie wydusisz mi to".Jak Oliwce obcinam pazurki to oczywiście mój mąż podkłada swoje łapska
bo ja robie to lepiej i wtedy nic mu się nie haczy hi hi no i wreszcie co trzy tygodnie obcinanie włosów bo do fryzjera nie pójdzie bo mu źle zrobi. Jednym słowem mam już dwójkę dzieci,kota i psa i w drodze trzecie:-)Ale za to wszystkie męskie prace on wykonuje,choć potrafie dużo to mu tego nie pokazuję i robie z siebie słodką idiotkę
która nie wie do czego śrubokręt służy hi hi
,to zawsze działa i naprawy mebli i takie tam mam robione od ręki:-)