Antylopka
Potrojna mamuska
superAntylopka przyszła wczoraj nam ta mata Rainforest FP - jest super, mała leżała pod nią godzinę czasu, a jeszcze Wiktor się z nią zabawiał i bo i jemu się podobałazadowolona jestem
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
superAntylopka przyszła wczoraj nam ta mata Rainforest FP - jest super, mała leżała pod nią godzinę czasu, a jeszcze Wiktor się z nią zabawiał i bo i jemu się podobałazadowolona jestem
![]()
z racji tego iż nie jestem z Wami od początku to nie wiem i mam pytaniesupermoja Migotka tez jest zachwycona i chetnie się bawi a Adaśkiem na tej macie
oj, znam to, Moja mama ponad 300 km ode mnie i naprawdę bardzo żałuję, że tak daleko. Żeby nie mieszkanie i przede wszystkim praca już po urodzeniu pierwszej córeczki wróciłabym pod skrzydła mamusi!!! a tak jesteśmy tu sami i z upływem czasu coraz bardziej jest to odczuwalne, np teraz był dzień babci w przedszkolu i niestety - musiałam ja przyjść, bo babci nie było(...) Też myślę, że przeprowadzka do rodziców to dobry pomysł. Będzie więcej osób do opieki nad dzieckiem. Sama żałuję, że mam mamę 180 km stąd.