w końcu i tutaj zawitałam;-)
Ostatnimi czasu zajęłam się porządkami mycie okien, podłóg, trzepanie dywanów
a jaką Amandzia miała radochę jak jej pozwoliłam podłogę myć he he
może jeszcze trochę i zastąpi mnie przy garach
Martynka od wczoraj marudna ale wszystko wskazuje na to że to ząbki tak dają jej popalić
i może w końcu raczą sie pokazać
A dwa ostatnie dzionki to miałam na trochę do pilnowania 14miesięcznego Krystianka (synka mojej siorki) we wtorek bo miała iść wykonać badania i wczoraj bo miła wizytę u gina(19tc) na szczęście dałam radę z trójką choć nie zaprzeczę ze jakbym miała taką malą różnice wieku między dziećmi (Martynka i Krystian) to bym bzika dostała
Gosia B trzymam kciuki za szczepienie
Kasiarem1 przykro mi ze musisz słuchać "dobrych rad "swojego taty
oby ta zla passa szybko Cię opuściła

Ewa86 ja dodaje do mleka Nutriton i już nie ulewa
no chyba ze sie rozpędzę i poda mleko bez niego to na 99,9% mam mleczko na bluzce
Wiolcia na ząbkowanie polecam zarówno Paracetamol jak i Nurofen gdyż one nie tylko obnizają gorączkę ale też działaja przeciwbólowo i we wskazaniach pisze ze jak najbardziej można je stosować przy bólach w przebiegu ząbkowania
Mam nadzije że nocka spokojnie Ci mija
Tunia85 mam nadziję że jutro wstaniesz z pozytywniejszym nastawieniem do życia

hejcz ladnie Ci synio przybrał

Salomii trzymam mocno kciuki zeby Arletka nie dała sie żadnemu chorobskowi mimo braku witaminek

Sarka wielkie gratulacje...... Ciociu:-):-);-)
Krolcia współczuję tego bólu i przykro mi ze musiałaś nagle konczyć z karmieniem:-(
Ostatnimi czasu zajęłam się porządkami mycie okien, podłóg, trzepanie dywanów

Martynka od wczoraj marudna ale wszystko wskazuje na to że to ząbki tak dają jej popalić

A dwa ostatnie dzionki to miałam na trochę do pilnowania 14miesięcznego Krystianka (synka mojej siorki) we wtorek bo miała iść wykonać badania i wczoraj bo miła wizytę u gina(19tc) na szczęście dałam radę z trójką choć nie zaprzeczę ze jakbym miała taką malą różnice wieku między dziećmi (Martynka i Krystian) to bym bzika dostała

Gosia B trzymam kciuki za szczepienie

Kasiarem1 przykro mi ze musisz słuchać "dobrych rad "swojego taty

oby ta zla passa szybko Cię opuściła

Ewa86 ja dodaje do mleka Nutriton i już nie ulewa

Wiolcia na ząbkowanie polecam zarówno Paracetamol jak i Nurofen gdyż one nie tylko obnizają gorączkę ale też działaja przeciwbólowo i we wskazaniach pisze ze jak najbardziej można je stosować przy bólach w przebiegu ząbkowania

Tunia85 mam nadziję że jutro wstaniesz z pozytywniejszym nastawieniem do życia

hejcz ladnie Ci synio przybrał

Salomii trzymam mocno kciuki zeby Arletka nie dała sie żadnemu chorobskowi mimo braku witaminek

Sarka wielkie gratulacje...... Ciociu:-):-);-)
Krolcia współczuję tego bólu i przykro mi ze musiałaś nagle konczyć z karmieniem:-(