gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
a ja zostawilam mala na lozku z zabawkami i poszlam sie szykowac do spaceru, wracam, a ona spi ... moze to i dobrze, bo po slonecznym ranku teraz zebraly sie czarne chmury i zanosi sie na deszcz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A to zaszalałaś przy pisaniu tego posta. :-)
heh no to muszę sobie fotę lepiej pstryknąć ;-)żeby być bardziej podobną do wróbelka a nie leniwca, no i zmienić tryb życia bo ja z życia to chyba leniwcem jestemTo było kopiuj-wklej
Wrublik - Ty faktycznie masz wróbelka na zdjęciuO rany, a ja się chyba do okulisty wybiorę, bo myślałam, że to... leniwiec - taki bokiem siedzący
![]()
lepiej niech teraz zaczęło lać niż podczas waszego spaceru, a za godzinę może jeszcze się wypogodzi... no a u nas zapowiadali że cały dzień deszcze ja zaplanowałam cały dzień w domu a do tej pory nie padało, no i już nie wyjdęBuuu... No i czego ta pogoda jest taka głupia? Nie mogło jeszcze trochę słonko wytrzymać? Za godzinę mieliśmy wychodzić na spacer, a tu zaczęło wiać i lać... ... ... I kolejny dzień w domu...
a Ty ewa to masz niezłą wyobrażnie ...(albo wade...hhihi) że biednego wróbelka za leniwca wzięłaś...![]()
dziękuję z wróbelka to ja mam chyba brzuchoEWA u nas wciaz swieci slonce-mimo to wieje mocno.... wiec przyjezdzaj do nas na spacer
cwietka niezla tesciowanie dziwie sie ze masz stresa że znow Ide musisz z nią zostawić..
wrublik-piękny wróbelek z Ciebie...a Ty ewa to masz niezłą wyobrażnie ...(albo wade...hhihi) że biednego wróbelka za leniwca wzięłaś...
![]()
Ewa!!! widzisz przez monitor czy co no jestem leniwcem ale żeby tak od razu mnie wydawać
Zrzuciłabym winę na brudne okulary, gdyby nie to, że w soczewkach chodzęAle on naprawdę jest podobny - przyjrzyjcie się
![]()