reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Witam
widze za ja mam jednak dobrze bo moja przesypia cale noce bez przerwy odkad skonczyla 6 tygodni :-)

nie narzekajcie ;)
ja nie przespałam ani jednej nocy jakoś od października 2008 (jakoś 4-5 miesiąc ciąży z Kają)
cieszę się jak mam 2-3 pobudki
bo są takie noce że co 1-1,5 godziny jest pobudka :)
da się przyzwyczaić :)

a takie zabawy czekają i Was za jakiś czas
budujemy dla Kajki :)

135zq.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

hej

u nas słabo...
Oli nie spała od 2 do 5 biedulka bo miała gorączkę:(
widzę jak cierpi kruszynka kochana i podejrzewam, że bardzo boli ją gardełko (najpierw strasznie bolało Mateusza, potem S. no i mnie też ostatnio) cała jest zawalona jakąś flegmą, ciągle kaszle, a podczas kaszlu strasznie płacze, oczka załzawione, nosek czerwony, cały czas ma stan podgorączkowy...wygląda jak 1000 nieszczęść:( dzisiaj zaniosłam jej mocz do badania (jakos udało mi się złapać z tego woreczka-nawet łatwo poszło) i ok 14 wyniki...jak jej się nie polepszy toi wieczorkiem podjadę do przychodni. Od wczoraj podaję taki syrop neosine i to jest isoprinosina w płynie. Naczytałam się o wielu skutkach ubocznych...ehhhhhhh

Gabriela - niezła chatka :) Ale na takie cuda trzeba mieć ogródek :/...

Pytanko:
Czy ktoś używał tych chusteczek: PromoBaby.pl ? Nie wiem, czy się skusić ;) Mi najlepiej leżą Nivea Pure (czy jakoś tak), ale że dużo ich idzie, a cena jest kusząca, to się zastanawiam, czy warto :)

reklama
Witamy się i my - a raczej ja, bo Dzidziolina śpi. Obstawiłam ją poduchai, żeby się na brzuch nie przewracał, bo ta mała wariatka przez sen się przewraca i to ją budzi.
U nas ciągle nocne pobudki są, ale zazwyczaj tylko jedna.No i nad ranem czetsto mała sie budzi przez budzik małżona, ale wtedy biorę ją do łóżka i śpimy dalej.
Kurcze, takie mi ładne paznokcie urosły, ale chyba musze obciąć, żeby małej nie podrapać. Ehh.. jutro to zrobie, a dzisiaj sobie na czerwono malnę :-)

Gabi - super domek, tez bym taki chciała.

Wrublik - dziewczyny mają rację - im szybciej zaliczysz zabieg, tym szybciej i w lepszym stanie wrócisz do dzieci. No i chyba w związku z chorobą masz prawo do l4?

Do góry