reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Tak narzekam, ze mieszkam na takim odludziu:baffled:, ale ma to swoje uroki też.
Wyobraźcie sobie, że pojechałam dzisiaj na taki nasz mały ryneczek(3 namioty) i jak tylko wyszłam z samochodu to podchodzi do mnie jeden ze sprzedawców i wręcza mi reklamówkę:szok:. Ja zdziwiona o co chodzi a on do mnie, że w sobotę jak robiłam zakupy to zapomniałam to wziąć! Czekały warzywka od soboty:szok:! Szok!

reklama
no i kciuki pomogły auto odpaliło zapakowaliśmy się - chociaż musieliśmy przypadkowego pana prosić o pomoc bo nie miałam siły podnieść akwarium - no w każdym razie jutro rano jedziemy więc odmeldowujemy się na 4 dni.
Cristalorose jak będziesz zadzwoń - w razie co stoisko numer 20 :)
Buziaki Wam

Witam się!
WzwB to sa nawet 3 dawki - pierwsza jest po urodzeniu:tak:

Wrublik - biedactwo, współczuję ogromnie. Mam nadzieję, że po lekach to wszystko się unormuje. Moja mama brała euthyrox, ale żadnej diety nie stosowała:no:

Olcia - biedna Oli, mam nadzieję, że szybko jej przejdzie i nie będzie zbyt cierpiała. Buziaczki:*
Gratuluję zakupu, już, widzę, powoli się urządzacie w nowym mieszkanku:-)

Sun - no to fatalnie:no: I jeszcze ta kara:szok:. Mam nadzieję, że jednak uda się Wam przyjechac, bo ja już się nastawiłam na spotkanko:-) Cypriano uwielbia rybki, więc na pewno by mu się spodobało. Trzymam kciuki za samochód!!!

Aluśka - super wieści:-)

Antylopka - ja też wróciłam, na cały etat. Pracuję już czwarty tydzień.... ale ten czas leci:szok:.

Dziewczyny które używały bobodentu - czy zauważyłyście jakąś poprawę, mniej marudzenia, cokolwiek??? Bo mam wrażenie, że Marudero jest bardziej zszokowany smakiem i na 3 min się uspokaja, a potem od nowa zaczyna, wg mnie to nie działa:no:

Sun - to super :-) Jeśli nie nastąpi jakaś klęska, czy też koniec świata, zdaje się zapowiadany na sobotę:-D, to będziemy:tak:

Ostatnia edycja:
Hajka!
Wróciłam z pracy, uśpiłam dzidziusia i udało mi się powklejać resztę zdjęć do albumu :-) Sukces na całej linii.

Olcia - ostrzegam - takie lodówki są cholernie ciężkie. Nam 4 chłopa wnosiło ( w tym 2 robotników, więc silne chłopaki) i nieźle się zmachali ;-)

Sun - powodzenia :-)

Antylopka - no praca to rzeczywiście urozmaicenie. Przynajmniej mam kontakt z osobnikami, które mówią trochę więcej niż "a ghuuu" :-) I na "waciki" sobie zarobię :-)

Gabriela, mi ostatnio pediatra mówiła, że WZW jest po 6 tygodniu i po 6 miesiącu. Nam właśnie jeszcze to jedno zostało - początkiem czerwca. I spokój. Tylko jeszcze morfologię mamy zrobić na tą wizytę... Więc kłucia będą dwa. Ale podobno u nas na osiedlu mają jakiś sprzęt do pobierania krwi niemowlakom i zgrabnie to idzie :)
aaaaa
Kaja miała szczepionkę 6 w 1 więc nie była dodatkowo na wzw szczepiona
na Adasia "pożuliłam" i dostał 5 w 1 stąd te dodatkowe szczepienie/a
(ale jak pytałam czym się to różni 6 w 1 a 5 w 1 to mi powiedzieli tylko o tym kłuciu po 6 tyg.- kłamczuchy)

witam widze ze chyba jeszcze wszystkie dzidziusie i mamusie spia
my dzis jedziemy do lekarza znow pojawila sie ta wysypka ;/
a z dobrych wiesci to dzis Wojtus ma pół roczku :-)

Po wczorajszej kaszce Franol przespał CAŁĄ NOC :) Może to przełom, a nie jednorazowa akcja ;) Spał co prawda do 6, a nie 7, ale i tak jestem wyspana jak nigdy :)

reklama
Buziole dla Wojtusia :-)
Ewa zadroszcze..Ja sie chyba wyspie jak obaj skoncza 18 ..Jak nie jeden to drugi :-(
Ja od 6 nie spie ;-) I to wstaje i po chlebek leze...

Do góry