Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja tez jak pomyślę o powrocie do pracy to mi się smutno i źle robi:-( i nie chodzi o stanowisko, czy rodzaj pracy, ale właśnie o stosunki panujące w wydziale:-
tez czekam na kontrole do pazdziernikahejka babeczki napisala bym wczesniej tego posta ale mi sie teściowa do pokoju w waliła![]()
Pod pod gabinetem bylam druga w kolejce hura huraa juz sie bałam ze spędzę tam cały dzien :-) za to z powrotem zrobiłam sobie mini spacerek bo na mój autobus musiała bym godzinę czekać a jak tak nie lubię bezczynnie stać
przeszłam sie kilka przystanków i zaraz z innej strony nadjechała autobus który jedzie jak raz na moje osiedle
ale wysiadłam przystanek wcześniej zeby jeszcze przychodnie zaliczyć żeby moja Pani doktor dała skierowanie na badania dla Amandy
dobrze że przyjmowała na "dzieciach zdrowych" bo tak to bym sie z Martini nie pchała do przychodni
i jutro idziemy rano je zrobić![]()
![]()
A teraz wizytarzebiegła bardzo spokojnie, bez pośpiechu i widać było ze pani doktor starała się dokładnie wszystko zobaczyć
![]()
![]()
Serduszko ma prawidłowej budowy ale jeszcze ma drożny otwór ( chyba pisze owalny ale glowy nie dała bym sobie za to uciąć bo ciężko mi rozczytać) i związku z tym 14grudnia czeka nas kolejne echo żeby upewnić się że już się on zrosł bo podobno do roczku coś takiego może być
takze mamy sie nie stresować![]()
![]()
Za wszystkie trzymane kciukasy bardzo dziękujemy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Thinka zdrowka , szczęścia i słodyczy z okazji 5 miesiąca Aluśka życzy:-):-)
Mamolka daj znać jutro jak Miki przeprowadzke zniosł;-):-)
zmykam do apteki po dentinox bo Martyne dzis rozniesierękę próbowała mi bezzębnym uśmiechem odgryźć![]()
![]()
![]()
![]()