reklama
krolcia
Fanka BB :)
Jeny jaki skwar! A my musimy wsiąść do samochodu

, żeby po młodego do przedszkola jechać. Z miejsca się ugotujemy
.

Dziewczyny mam pytanie : moja siostra przyjeżdża za kilka dni z zagranicy, nie widziała jeszcze mojego bobaska a ma już 2 m-ce, tylko trochę się obawiam bo 2 tyg. temu przechodziła półpaśca... myślicie że nie ma już żednego zagrożenia?
hej,
ale upał
a jutro wichury podobno mają być. Maciusia nadal ząbki i katar męczą, ale lekarka powiedziała, że jest w porządku i tylko cebion i clemastinum zaleciła podawać.
Kurczę, boli mnie ucho lewe
(( tak zupełnie w środku i na razie tylko jak dotykam
ale najbardziej mnie martwi, że miałam dziś jakieś leciutkie plamienia???
a na dniach mam mieć okres.
jeju, brrrrrr, mam nadzieję, że nasza metoda antykoncepcji nie zawiodła!!!!!
ale upał
Kurczę, boli mnie ucho lewe

ale najbardziej mnie martwi, że miałam dziś jakieś leciutkie plamienia???

krolcia
Miki, najlepiej zadzwoń do lekarza i spytaj, ale z tego co wiem to ryzyko jest minimalne.
asjaa a może ten katar od zębów właśnie. Wiele dzieci tak ma
. Lejąca się wodnista wydzielina z nosa, zęby wychodzą to i katar się kończy
.
asjaa a może ten katar od zębów właśnie. Wiele dzieci tak ma

mamolka
Dziś miałam koszmarny dzień- kończę go płaczem. Co wstąpiło w moje dziecko- starsze dziecko. Po prostu nie wyrabiam z nim, mąż także.
Dla mam z buntownikami polecam ten artykuł- rady są uniwersalne- ale mi pomogło jak jeszcze raz ktoś je wypunktował i przypomniał mi co mam robić bo już się pogubiłam ;/
http://www.mus.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=210&Itemid=224
Dla mam z buntownikami polecam ten artykuł- rady są uniwersalne- ale mi pomogło jak jeszcze raz ktoś je wypunktował i przypomniał mi co mam robić bo już się pogubiłam ;/
http://www.mus.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=210&Itemid=224
Ostatnia edycja:
mamolka, dzięki, część z tych rad można przełożyć na moją prawie-cztero-latkę
normalnie czasami z nią wysiadam już.Jak jest fajna, to po prostu do rany przyłóż - mądra, pogodna, wygadana, ale w taki pozytywny sposób, przytulaśna
a jak humorek złapie - to po prostu czasami nerwy mi siadają już.
a to plamienie już się skończyło (??
) no i zapomniałam wspomnieć, że wcześniej małe przytulanie było.

jeju jeju.
aha Mamolka - u nas przy takiej histerii sprawdzały się 2 rzeczy - albo zostawienie na chwilę samej, wypłakała się, wywrzeszczała i przychodziła przeprosić. Drugi sposób - to wziąć ją na kolana, tak przodem do siebie i na siłę (bo wiadomo, dziecko się wyrywa w tej złości) przytulić. Też pomagało. Czasami

normalnie czasami z nią wysiadam już.Jak jest fajna, to po prostu do rany przyłóż - mądra, pogodna, wygadana, ale w taki pozytywny sposób, przytulaśna

a to plamienie już się skończyło (??

jeju jeju.
aha Mamolka - u nas przy takiej histerii sprawdzały się 2 rzeczy - albo zostawienie na chwilę samej, wypłakała się, wywrzeszczała i przychodziła przeprosić. Drugi sposób - to wziąć ją na kolana, tak przodem do siebie i na siłę (bo wiadomo, dziecko się wyrywa w tej złości) przytulić. Też pomagało. Czasami

sunnflower
mamolka trzymaj się
wiecie ile mam stopni w pokoju? 33, w nocy 'spada' do 28 - ot uroki mieszkania na poddaszu - zrzygać się można (za przeproszeniem)
bąbel w samym bodziaku spocony jak szczur ja nie lepiej - matko niech zacznie padać czy coś...
wiecie ile mam stopni w pokoju? 33, w nocy 'spada' do 28 - ot uroki mieszkania na poddaszu - zrzygać się można (za przeproszeniem)
bąbel w samym bodziaku spocony jak szczur ja nie lepiej - matko niech zacznie padać czy coś...
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Dzisiaj wyszła nam druga dolna jedynka :-)))
Podziel się: