Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ceny wyjątkowo ostudziły mój entuzjazm. Jeśli nic nie znajdę w sklepach do końca tego tygodnia, to kupuję białą koszulę z krótkim rękawem i wbiję go w spodnie od garnituru po Mateuszu. Nie wydam takiej kasy na ciuch, który będzie na nim góra 2 godziny!
My potrzebujemy 86Ja mam koszule białą ale niestety z długim rękawem :-/ Tak to bym dała.Ale jeśli któraś jest chętna to mogę dać,rozmiar z metki 74cm.

My potrzebujemy 86![]()

Do tej pory piła tylko soczki rozcieńczone wodą. Herbatkami pluła. A dzisiaj w nocy dałam jej zamiast mleka - wodę i wychlipała cała butlę. Sukces!o to to takie właśnie mamySzukałam w internecie na razie tylko. Czasem się pojawia na Allegro, ale szybko znika
O coś takiego mi chodzi: Anioł Stróż 40x20 cm ~~ Rama do Wyboru ~~ Artmaxi (1622067833) - Aukcje internetowe Allegro