reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Renczysia gratki kolejnego zebola!!!
A dla maszych małych Piratów i naszych cudnych Księżniczek!!!

Kolorowych snów...
Uśmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...

Uploaded with ImageShack.us

dla wszystkich naszych skarbów - wszystkiego najlepszego:-)

jednego mojego skarba już wyekspediowałam do przedszkola - dziś mają wycieczkę, więc cała w skowronkach, nawet zęby umyła i śniadanie zjadła bez marudzenia;-):-D
a drugi mój skarb objadł się jak bąk i leży na macie.
Na Milcię czeka jeszcze prezent - Zestaw lekarski z fartuchem - Sklep z zabawkami - Usmiechdziecka.pl | Warszawa
będzie nas badała i wszystkie swoje zabawki
co dziwne - to dla Maciulka mieliśmy problem z prezentem. Kupiliśmy bardzo na wyrost (to, co nam się przyda bardziej, czyli książeczka do gryzienia - zaklepał chrzestny)
kupiliśmy to - SIMBA MOJA PIERWSZA KSIĄŻKA EDUKACYJNA – ceny, opis i opinie. Ceny już od 36.3 PLN Wiem, że bardzo na wyrost, ale mały lubi wszystko co gra:)

Książeczka!!! Fajny prezent na roczek bo mam problem a rodzice prosili o d robiazg...
Flipowi tez musze podobna nabyc...
On dostanie wózek a Lolo nadal nie wiem...Ech..Na pewno ma iśc z tatą do McDonalda. U nas to wielkie święto jest bo nie lubimy tam chodzic.
No i leje wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kolejna noc przespana :) To już tydzień :) Oby tak już zostało :)

No i rano ja dostałam prezent na dzień dziecka ;) SPADŁA MI TEMPERATURA :) A pół godziny potem dostałam okres. Za każdym razem mnie zadziwia, że te całe obserwacje się sprawdzają ;) Muszę zacząć bardziej sobie ufać, bo nie ma się co tak stresować...

A teraz - do roboty ;) Frankowi dzień dziecka zrobimy chyba w weekend. W Krakowie od piątku są targi książki dla dzieci - trzeba będzie pójść :)

Pan Maż zostal dzis w domu żeby kupic wózek...Bo trzeba zapłacic visa i tu jest problem..U nas dwa sklepy z wózkami..W jednym nie ma koloru w drugim sie nie da płacic karta...Więc trzeba jechac obok do miasta..A, ze karta na Pana Męża to on musi płacic...LEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewa super wiadomosc :-)

Tunia, jak to czy można przy otwartym oknie? Ja sobie nie wyobrażam inaczej. Dzisiaj w nocy nawet balkon otwierałam bo taka duchota była, że spać nie szło. A Igor tylko pod cienkim kocykiem, bo pod kołdrą się kręcił i zasnąć nie mógł.

U nas zawsze skutkowało zostawienie:tak:. Idź, wypłacz się a jak Ci przejdzie to przyjdź powiedzieć o co chodzi.
do tej pory to skutkowało- ale co ostatnio starszak wyrabia to się w głowie nie mieści ;/

Wszystkiego najlepszego dla Naszych Dzieciaczków i tych małych i starszych :)

Olek miał w ogóle nie dostać prezentu- ale biedny by się go nigdy nie doczekał a kupiliśmy go już kilka dni temu więc daliśmy- Znikopis Megasketcher Tablica magnetyczna TOMY | ZABAWKI PLASTYCZNE | Pozostałe | Sklep Internetowy MAZAK Zabawki
No i teeraz siedzi i maluje :) Chwila ciszy- zwłaszcza po tym że kawalerowie o 4! wstali, Mikiego o 5 ukołysałam w naszym łóżku, potem położyłam się u Olka w pokoju- ja zasnęłam on się bawił :-D ( nędzna ze mnie opiekunka), a jak przed 7:30 mąż mnie budził to patrze a on też śpi :)

Bodzinka- ja zawsze uważam że przeszkody lub niewypały życiowe są po coś- że z każdej opresji wychodzi się obronna ręką- wyjazd do drugiego miasta na pewno zaowocuje, z pewnością kolorem wózka jaki chcesz, albo może coś innego wpadnie ci w oko :-D

reklama
Hej.;-)
Witam z kawą.
Renczysia gratulujemy kolejnej perełki!
My też dzisiaj spaliśmy przy otwartym maksymalnie balkonie. No nie szło inaczej. Kundel nawet wyeksmitował na noc na balkon:-D.
Słońce skwar i gorąc leje się z nieba! Przed 7 jak jechaliśmy do przedszkola to 19 stopni już było:szok:!

Zdrówka i uśmiechu dla wszystkich naszych dzieciaczków!

Maluch dostał szeleszczące książeczki, a starszak chyba dostanie lego. Chyba, bo nie wiem czy damy radę pojechać do sklepu w ten gorąc.

Do góry