sarka
trójkowa mama
to ja sie pokusze jeszcze o bunt 6 latkaBunt dwulatka, potem czterolatka! Trochę tego jest:-), ale da się przeżyć, trzeba być twardym i stanowczym, trudne to(szczególnie jak się widzi łzy) ale trzeba dać radę.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to ja sie pokusze jeszcze o bunt 6 latkaBunt dwulatka, potem czterolatka! Trochę tego jest:-), ale da się przeżyć, trzeba być twardym i stanowczym, trudne to(szczególnie jak się widzi łzy) ale trzeba dać radę.

a dokladniej moj syn
Tak sobie myślę nad prezentem dla starszaka i....może jakaś gra? w którą mogłabym z nim pograć. Ma któraś coś takiego i może polecić dla 4-latka?
Siostrzenicy męża kupowaliśmy takie gry ale większość nie trafiona. Piranie, hop żabki, śpiący pies....
Ewa- wiesz to sa bez porównania okresy
sarka to jest Abrakadabra ubranka do chrztu Warszawa zaproszenia na chrzest prezenty na chrzest bielizna do chrztu Warszawa Kraków Łódź Gdańsk Wrocław Poznań zobacz na allegro używane. Ja kupiłam cały zestaw za 99. Nawet babeczka miała jeszcze oryginalny kartonik i paragony.