Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czesc dziewczyny ja tylko na chwile pzryszlam napisac co u nas slychac, a wiec mam bardzo ciezki okres
w sobote zmarla mi babcia a w dzien moich i jej urodzin czyli wczoraj odbyl sie pogrzeb
co do wysypki Wojtusia ktora trwa juz 3 tyg okazalo sie ze najprawdopodobniej jest to skaza bialkowa od 2 dni jestesmy na mleko z apteki i juz jest poprawa niestety wczoraj w nocy maly dostal goraczki 38,5 a dzis jeszcze towarzyszy nam biegunka bylismy u lekarza i wszystko jest ok tzn gardlo czyste plucka, oskrzela, uszka itp wiec najprawdopodbniej to jakis wirus typu grypa zoladkowa - maly placze nonstop i wogole nie chce ani jesc ani spac jestem juz psychicznie wykonczona :-(
mamolka no ja akurat kupuje pod lwem tak jest najtaniej cena 11,50 a w niektorych aptekach dobija nawet 20 zł straszne roznice maja. no walsnie u nas ta skaza to jakas taka dziwna bo maly jak skonczyl 1,5 miesiaca to tez dostal wysypki ale tylko na twarzy i stosowlaismy ok 3 miesiecy te mleko a potem przeslismy na zwykle najpierw ha a potem juz calkiem normalne i calkiem ladnie go przyjał az tu nagle po miesiacu znow alergia i byc tu człowieku mądry ;/