reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Hejcz, fajnie :) Ja miałam uzbierane, ale - głupia - nie wysłałam...

Franek też nie siada. Tzn. podciąga się trochę i jak już złapie równowagę i podeprze się rękami to chwilę usiedzi, ale zaraz próbuje coś złapać i się wywala. Dlatego jestem w szoku, że wstał... Usztywnił nogi i... już.

Tunia pytała, czy nasze dzieci teraz mniej jedzą. Franek ma chyba jakiś skok, bo je więcej... Od obiadu wytrzymuje 2, a nie 3 godziny do kolejnego posiłku, a na kolację je 2 razy więcej niż 2 tyg. temu...

Szybko spala to co zje i dlatego głodny szybciej :-)

Jeśli chodzi o beztroskie dzieciństwo tu na bb to od razu przed oczami mam cwietkową Idę po obiedzie!:-D:-D:-D
hehe, racja:))) super zdjęcie :)

u nas nadal burza i pies ma traumę bo się boi. Maciek śpi:-D
ja z kolei zastanawiam się, na kiedy ustawić wizyte u gina, o ile w ogóle jest i nie urlopuje, bo to wczorajsze plamienie zmartwiło mnie. Może to nic takiego, ale i tak denerwuję się.

a mnie w koncu udalo sie nadrobic :)

glowa mi peka - nie wiem czy to przez zmiane pogody (przed chwila przeszla burza) czy przez bolacy zab. na szczescie jutro rano jade do dentysty. wogole u nas lepiej troche, bo od kiedy wrocilismy do domu, to Alicja lepiej spi w nocy i brzuszek tez ja prawie nie boli. tylko nad ranem mecza ja troche gazy i wtedy troche marudzi przez sen.

buziaki dla dzieciaczkow z okazji Ich dnia :D

cześć no i jestem po pierwszym dniu w pracy... jak było intensywnie... ale dziewczynki były dzielne i jestem z nich dumna
buziaczki dla naszych słodziutkich bobasków!

Adaś zdrów jak ryba
:szok:
smary ma zielone bo mu zalegały pół nocy
kazała oddychać inhalatorem
i dała takie krople gdyby katar jednak zzieleniał czy zgluciał (od choroby nie od zalegania)

nie wiem jak miał zalegać jak ja wyciągałam no ale w nocy faktycznie różnie może być

lepiej iść za szybko niż za późno, moim zdaniem :)

reklama
Witam.Ja dzisiaj nie w sosie ale o tym na watku-jak sie rozwijaja nasze pociechy.
Jas juz spi wiec was troszke poczytam.

Do góry