reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hej.
Oj ciężka dziś nocka, ciężka była. Chyba zęby znowu dają znać o sobie. No widać skubańca przez dziąsło już od piątku, ale przebić się nie chce.

Beacia gratulacje!
36_1_75.gif

Też uważam, że niania powinna mieć swoje jedzenie. Kawa, herbata, woda czy jakiś napój ewentualnie do dyspozycji.

Bodzia wełna skończona:tak:, jeszcze to wszystko połączyć razem do kupy i powykańczać nitki.

reklama
bodzianka to widocznie musisz byc smaczna skoro synek cie je :)

moj maluszek zasnal. dostal ostatnio jakis suchych plackow i nie wiem od czego to jest ;/ bylam u lekarza to powiedziala ze mam smarowac alantanem, smaruje i nic ;/

Widziałam Krolcia wczoraj....Ech..Jakby jakies fatum..W zeszłym roku Pati26 w wysokiej ciązy...Pamiętam bo zgineła na miejscu ona i córeczka..Maz prowadził i nic mu sie nie stało a wypadek nie był z jego winy..W 8 miesiącu była...
Życie ludzkie jest takie kruche...Wszelkie moje problemy zbladły..Ech ..Szkoda ..i zał, wielki zal...

czesc dziewczyny

bodzinka
mama dzieciom zawsze smakuje , poki nie dorosna:p
no masz racje nigdy w zyciu nie wiesz co cie spotka... ja nawet nie wiem co mam napisac odnosnie tego wypadku bo poprostu brak mi slow :(

beacia
gratulacje zdanego wgzaminu :)

ja mialam wczoraj ciezki wieczor jasko mi sie tak zapowietrzyl ze strachu ze masakra serce mialam w gardle tak dlugo nie mogl powietrza zapac od tego zanoszenia ehhh ale jakos zasnal ale takiej paniki jeszcze nie widzialam. jeszcze w nocy moj pies sie rozpychal i spac mi nie dal ... wy piszecie o zabkach a my wczoraj z przeziębieniem bylismyu pediatry i o zobaczyla na dziasla i powiedziala ze zebow jeszcze nie bedzie :/

Widziałyście?:szok:

https://www.babyboom.pl/forum/pozegnania-f216/ksiega-kondolencyjna-kasi-skrzat910-52186/

W zeszłym roku straciły inną wrześniówkę w wypadku, nie pamiętam jaki miała nick.

Tragedia straszna:-(

To była Pati26.

Beacia gratuluję. Ja bym nie robiła przerwy. Lepiej iść za zamachem, bo potem ciężko się przyzwyczaić. Wiem, jak po skończonych studiach zrobiłam pół roczną przerwę i poszłam na studium. Już mi sie nie chciało. A gdybym poszła odrazu zrobiłabym i studium. Chciałabym pójść zrobić jeszcze drugi kierunek studiów, ale jakoś nie chce mi się, bo znów trzeba było by zakuwać, a jest dziecko. wiec jak Niuniek podrośnie to pójdę. Bo w końcu marzenia trzeba spełniać. ;)

Hello dziewczynki

U mnie też Mikoś się obudził po północy kręcił się i spać nie chciał,dałam herbatkę i zasnął,a pobudka była przed 5.Zjadł mleczko i poszedł spać dalej do godziny 8,oczywiście z mama w łóżeczku :-)
Zbieramy się powolutku do lekarza na 11.40 :-)

:(((((((((
Straszne, straszne straszne:((( ja pamietam zeszloroczna tragedię(to był jakos koniec lipca), czasem nawet pomyslę o tej biednej dziewczynie, dziecku które nie zdążyło sie narodzić i o tych osieroconych synach....matko, jakie to życie bywa paskudne...teraz To....:( ja się poryczałam jak to przeczytałam, takie sytuacje zwalają mnie z nóg...

Tunia ja myślę że jak przyjmujesz nianie to nie masz obowiązku jej wyzywić, przychodzi normalnie do pracy na ileś tam godzin, więc weżmie sobie jakąś kanapkę czy coś innego, inaczej z piciem, herbatę czy kawę prosze bardzo ale żeby mi po garach grzebała to to nie hehe
Alez te ceny sie różnią, u nas poniże 10 zł a najczęściej ok 12-15zł za godzinę to niania nie weżmie. Ja sama nie wiem czy jakiegoś brzdąca "nie przygarnę" na wiosne żeby troche dorobić;p...bo od wrzesnia koniec z moja kasą:(.. zobaczymy jaka ta moja stokrotka bedzie:)

Zobaczcie jakie cudeńko:-) czy to nadaje się na Chrzest? wg mnie tak, ale nie wiem czy nie za żółta? hm? ale jest pięęękna
SUKIENECZKA letnia idealna na upały na 6-9m-cy USA (1690303965) - Aukcje internetowe Allegro
no i ta cena fanjna co nie:)

reklama
:(((((((((
Straszne, straszne straszne:((( ja pamietam zeszloroczna tragedię(to był jakos koniec lipca), czasem nawet pomyslę o tej biednej dziewczynie, dziecku które nie zdążyło sie narodzić i o tych osieroconych synach....matko, jakie to życie bywa paskudne...teraz To....:( ja się poryczałam jak to przeczytałam, takie sytuacje zwalają mnie z nóg...

Tunia ja myślę że jak przyjmujesz nianie to nie masz obowiązku jej wyzywić, przychodzi normalnie do pracy na ileś tam godzin, więc weżmie sobie jakąś kanapkę czy coś innego, inaczej z piciem, herbatę czy kawę prosze bardzo ale żeby mi po garach grzebała to to nie hehe
Alez te ceny sie różnią, u nas poniże 10 zł a najczęściej ok 12-15zł za godzinę to niania nie weżmie. Ja sama nie wiem czy jakiegoś brzdąca "nie przygarnę" na wiosne żeby troche dorobić;p...bo od wrzesnia koniec z moja kasą:(.. zobaczymy jaka ta moja stokrotka bedzie:)

Zobaczcie jakie cudeńko:-) czy to nadaje się na Chrzest? wg mnie tak, ale nie wiem czy nie za żółta? hm? ale jest pięęękna
SUKIENECZKA letnia idealna na upały na 6-9m-cy USA (1690303965) - Aukcje internetowe Allegro
no i ta cena fanjna co nie:)

Sarka oczywiście że sie nadaje na chrzest,przecież nie musi by c biała.Piękna sukieneczka :-)

Do góry