reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hello

Dzisiaj mam dzień leniwca :-) Nic mi się nie chce,dobrze ze po obiad do pierogarni lecę,ale to później bo palma na maxa :-/ Kurde miałam sobie oglądnąć dwa ostatnie odcinki serialu na necie i Mikolo się obudził :-/ 20 min pospał :-/

reklama
smile
fajne masz schody :) i chuste tez ;) wiesz niewazne jak wyglada wazne ze bezpieczne a meza za fraki i do sklepu :)

wiecie co ? dostalam dzisiaj telefon ze zapraszaja mnie na rozmowe kwalifikacyjna w poniedzialek i cieszylam sie bardzo... ale teraz sobie tak mysle ze z chustką na głowie to mnie pewnie nikt nie bedzie chciał :( mimo ze mam cv nienajgorsze :( i dola zlapalam ... ehhh a moje wlosiska pojechaly do naprawy i beda dopiero we wrzesniu :(

Misi - powiedz, że jesteś muzułmanką.

Smile - schody ładnie wygladają. I jak dla mnie chusta do ściany pasuje. Niebieski i czerwony sie nie gryzą. U nas też będzie problem, jak już Idzior ruszy do przodu, bo jak mlotki dwa zamówiliśmy tylko jedną bramkę zabezpieczajacą - na górę. No a przecież na dole się spędza większość czasu.

A co do mężów jeszcze - mój potrafi iść do sklepu z listą zakupów i przy pierwszym produkcie zgubię liste i dzwonic do mnie. I jak tu takiego nie kochać :-D A wczoraj był w H&M i chciał do mnie dzwonic, żeby zapytać, czy mu się koszulka, którą ogląda podoba :eek:

Ostatnia edycja:
Cwietka my też mamy tylko bramkę na piętrze. Na dole nie ma. Wyszliśmy z założenia, że mały na dole będzie w kojcu... Jak robię obiad w kuchni itp. to siedzi w krzesełku i patrzy co robię... A tak to zbytnio wiele atrakcji na dole nie ma... tatusia biuro, spiżarka, salonik... A u góry to istne szaleństwo. Tam sobie może zwiedzać kąty, kąciki...

A co się z nimi stało??? Chyba palnełam gafę w dziale dzieciaczkowych zdjęć.
Mississ jesteś ładna, mądra więc chustką się nie przejmuj w końcu kwalifikacje się liczą.;-):tak::happy2:

Ostatnia edycja:
Missiiss pewnie takie wlosy sa drogie strasznie :( bo w razie co przydalyby sie drugie dla Twojego lepszego samopoczucia :D kochana w chuscie wygladasz bardzo ladnie, pomaluj sie elegancko zaloz ladne kolczyki i bedziesz czuc sie lepiej i pewniej :)

Cwietka ze coooooooo?? hehehehe :) czy MU sie podoba chcial Cie spytac?? jeezzzuuu :D:D heeheheheh

Missi pierdzielenie o szopenie!!! ślicznie wyglądasz w chuście, popieram to co pisze Salomii, daj jakies kolczyki, makijaż a efekt bedzie jeszcze lepszy. A jak nie beda Cie chcieli w chuście to trzy im w cztery. nie oni to inni:) 3 mam kciuki:)

Cwietka, ciesz się, że poszedł sam do sklepu z ciuchami, mój Mąż ubrań programowo sam nie kupuje ;)

Takie było słonko, a tu burza przyszła... I mi Pucka obudziła i teraz jęczy. Chyba idziemy na obiad.

A ja skończyłam korektę! Uff... :)

Cwietka, misia... No niby trzeba powiedzieć wprost, ale jak się powtarza coś kilka razy i 0 efektów...

Tak u mnie wyglądają schody od wczoraj, bo mężuś kupuje i kupuje jakiś materiał odpowiednio sztywny i jakoś kupić nie może...

Zobacz załącznik 370416

Niebieski materiał to moja chusta do noszenia małego....

chusta ma wiele zastosowań i myślałam, że widziałam już wszytko, ale jednak nie.... :D super!!!

WIOLCIA!!!! byłam właśnie na twoim nk i mamy identyczne nazwisko panieńskie!!!! Może my jakieś siostry jesteśmy :szok: O tym nazwisku niezawiele osób przecież :sorry2::happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
stosujemy aphtin i nystatyna zawiesina, juz 2 razy mu smarował krzyczy przy tym w niebo glosy :-(to straszny widok jak dziecko sie tak meczy dodatkowo placze z glodu juz wysiadam a do tego rodzice jutro wyjezdzaja na wakacje wiec musze liczyc juz tylko na siebie bo moj maz w niczym nie pomaga ...
trzymaj się kochana i zdrówka dla syneczka - oby jak najszybciej było dobrze!!!!!!!

w ogóle dzień dobry

jak byłam w domku i nie chodziłam do pracy, to i rano zajrzałam (kilka razy:zawstydzona/y::sorry2:) i po południu - a teraz mam mniej czasu i czasem niełatwo "wbić" się w temat:cool:

Smile - wg mnie super wyglądają schody, a chustę to jak profesjonalistka zawiązałaś:tak:

Ewa
- Ty jak piszesz o swoim małżeństwie, to mam wrażenie, jakbym scenariusz komedii romantycznej czytała:happy2::-p

a ja bym chciała, żeby mój m mi czasem (nie zawsze:-p:-p) w myślach czytał, bo niestety - czasem mówię - 'no dobrze, to idź" a myślę "zostań":dry: ale my w ogóle rzadko czas oddzielnie spędzamy - w sensie czasu wolnego, bo oczywiście pracujemy oddzielnie i wtedy mamy czas na odsapnięcie:sorry2: a czas wolny spędzamy razem, choć czasem wydaje mi się, że m wolałby gdzieś się wyrwać:confused2:
zresztą, jaki czas wolny... nie mamy tu babci, więc cały czas z dziećmi i nie wychodzimy nigdzie.

mississ, nie jestem w temacie...to tylko tykle napiszę , że będę trzymała kciuki za pozytywny wynik rozmowy!

Do góry