Luxuorius
Moderatorka
hej wolne masz i juz na nogach? dzieciaki pewnie obudzily?Dzień dobry
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej wolne masz i juz na nogach? dzieciaki pewnie obudzily?Dzień dobry
![]()
Ofkors. Córka wstaje o 7 :/ ale noc miałam dobrą to wyspana jestemhej wolne masz i juz na nogach? dzieciaki pewnie obudzily?
ja zle spalam, na siku wstawalam, zaraz ide sie ubierac i wio do pracyOfkors. Córka wstaje o 7 :/ ale noc miałam dobrą to wyspana jestem
![]()
pokaz potem efektJa dziś sklepy i pakowanie.
Może sobie walne różowe włosy tak wakacyjnie
![]()
Hmm ja czulam kucie czasami w bokach ale raczej czuje takie przeciaganie sie . Jakby mnie glaskal bobasek i jak pisalam kopniecia kilka razy wyczowam ruchy najmocniej w okolicach pepka dzis i na bokach grasujeja czasem czuję takie jakby kopnięcia, ale takie jakby bolesne kłucia. Nie wiem czy to dzidzia?
Jak sie dzis czujesz?Ja to po wczoraj załamana dalej chodze..
fajnie, ze napisalas, zdrowka dla mezaCześć dziewczynynie pisałam od jakiegoś czasu bo mąż w Szpitalu, po operacji, nie bardzo może się sam obsługiwać- na szczęście najgorsze za nami, teraz tylko rehabilitacja
nie dam rady nadrobić czytania Waszych postów- odmeldowuję jednak, że wracam do Was, aktualnie jestem w 18 tygodniu, wydaje mi się, że czuję ruchy... W środę mam wizytę. Mam nadzieję, że uda mi się namówić Magdę- moją doktorkę- żeby podejrzała płeć, bo połówkowe dopiero 15 lipca a ja sie nie mogę doczekać.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom