Luxuorius
Moderatorka
mi sie snilo niedawno, ze synka bede miec i tak mysle czy proroczy bo ja mam zawsze przeciwienstwo snu, kurcze tak bym chciala plec poznacLux to prawda.... Sen o którym trudno zapomnieć. Będzie dobrze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi sie snilo niedawno, ze synka bede miec i tak mysle czy proroczy bo ja mam zawsze przeciwienstwo snu, kurcze tak bym chciala plec poznacLux to prawda.... Sen o którym trudno zapomnieć. Będzie dobrze.
Nie tylko Ty ale musze czekac do 29mi sie snilo niedawno, ze synka bede miec i tak mysle czy proroczy bo ja mam zawsze przeciwienstwo snu, kurcze tak bym chciala plec poznac
mi sie snilo niedawno, ze synka bede miec i tak mysle czy proroczy bo ja mam zawsze przeciwienstwo snu, kurcze tak bym chciala plec poznac
Moja droga, ty się w nocy nie nudziszA mi się od początku ciąży nic nie śniło związanego z ciąża, ani z dzieckiem. Nic
A mogłoby, jakiś kuzwa proroczy sen co płci.[emoji12] [emoji12] [emoji12]
Za to jakieś durne mi się śnią że mąż mnie wkurza, że z jakimiś babami łazi [emoji23], albo było spotkanie w jakieś salce w kościele i myśmy tam byli z księdzem [emoji23] a mąż się zrzygał księdzu na dywan, ja udawałam że go nie znam bo siara [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] no śmiech na sali. Wstałam wkur...iona na mojego.ze siara z nim wyjść.
Albo Że mi ktoś chciał małego porwać.
Albo że pani w szkole znecala się na podwórku szkolnym nad małym a ja nie mogłam wejść go ratowac bo wszędzie były bramy wysokie pozamykane i w końcu zaczęłam wchodzić na tą bramę i spadlam z niej, . Wyrwalo mnie to ze snu bo przecież w ciąży jestem co z dzieckiem.lapalam się za brzuch.
No same dziwne rzeczy. Ale nic z ciąża.
Sny mam.dziwne w tej ciąży i tak bardzo realne że szok.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
ja zawsze przed usg mam koszmary,ze serca nie ma, ze krwawie, no szokZe snami bywa różnie, czasami są odbiciem pragnień i lęków, czasami wróżbążyczę ci, abyś po usg wyszła z uśmiechem od ucha do ucha. Dla mnie płeć bez znaczenia, aby zdrowe
już się stresuję przed piątkowym usg.
Polecam kawe bezkofeinowa! Zaczelam ja kupowac poltora roku temu jak sie zaczelismy starac. Nie sadzilam ze sie uda bo mamy w domu ekspres na ziarnista (a do tej pory widzialam w sklepach tylko rozpuszczalna bezkofeinowa) ale okazalo sie ze jest cos takiego i nawet cena normalna (niecale 40 zl za kg). Najsmiesniej ze nikt nie czuje roznicy nawet my sami. Ani w smaku ani w dzialaniuTo ja przed ciążą piłam 1-2 kawy dziennie, jedną rano i czasami drugą w okolicach podwieczorku. W ciąży na początku jak miałam mdłosci, to odrzuciło mnie od tej popołudniowej, ale poranna musiała zostać, bo bez niej ani rusz. No ale ja mam niskie ciśnienie i nawet mi gin poradziła pić tą kawę (pod warunkiem, że słaba).