Czarownica3006
Fanka BB :)
Piekny Nataniel! Podobny do mojej Hanki [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cholerka no to chyba te nasze dzieci po jednym ojcuPiekny Nataniel! Podobny do mojej Hanki [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Aaaaaa cudnyDrogie Ciocie oto Nataniel ♥
Lux gratuluję! Cudny noooo! I piękne imię.Drogie Ciocie oto Nataniel [emoji813]
hihi a moj mowi ja czulem syna od poczatkuLux gratuluję! Cudny noooo! I piękne imię.
Te twoje przeczucie to do bani jest [emoji6], moje też mogłoby być [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Nie nie tylko CiebieCzy tylko mnie zaczynają już boleć plecy? ;/
Grama moje dziecko w niedziele skonczy 18 miesiecy wiec ten sposob nie wiele wskura :-) poki co wprowadzilismy kare, ale tylko za bicie - pobyt w kojcu . Jak wpada w zlosc staram sie przerywac ataki furii bez krzykow czy zlosci , bo to powodowalo bledne kolo, a jak spokojnie podchodze do tych atakow szybciej go z nich wybic :-)Gratulacje dla Lux!
Co do buntu krzykow kladzenia sie i tupania to moj pasierb sprobowal to na mnie 2 razy i na tym zakonczyl. kompletnie nic do niego nie mowilam wtedy ani nie probowalam go powstrzymac. po wszytkim go wynioslam do drugiego pokoju i powiedzialam ze nie zgadzam sie na takie zachowanie i ma wrocic jak sie uspokoi. po drugim razie wiecej nie probowal. ale on mial wtedy 4 lata i jest zdrowy (chociaz troche nadpobudliwy). na pewno trzeba wyznaczac dzieciom granice z tym ze wiadomo jesli maja jakis problem zdrowotny to trzeba to robic umiejetnie zgodnie z rad specjalisty
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Synus synulek :;-) witaj kochany :* [emoji64][emoji64][emoji64][emoji64][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Drogie Ciocie oto Nataniel [emoji813]