Luxuorius
Moderatorka
milego wypoczynku :*Miłego dnia dziewczyny. Pozdrawiam z mazur dziś! Mąż po wczorajszej wizycie u gin. Wywiózł mnie nad jeziora... 3 dni urlopu!!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
milego wypoczynku :*Miłego dnia dziewczyny. Pozdrawiam z mazur dziś! Mąż po wczorajszej wizycie u gin. Wywiózł mnie nad jeziora... 3 dni urlopu!!![]()
Odpoczywajcie!Miłego dnia dziewczyny. Pozdrawiam z mazur dziś! Mąż po wczorajszej wizycie u gin. Wywiózł mnie nad jeziora... 3 dni urlopu!!![]()
moj mnie smyra od rana na samym dole raz po lewej raz o prawej a tak sie martwilam, ze nie czuje malego i zobacz, i Ty zaraz poczujeszWitam się deszczowo
Wczoraj miałam maraton z 8letnią kuzynką, której siostra bliźniaczka ma zapalenie opon mózgowych, leży w szpitalu i rodzice nie mogą się zajmować tą drugą. Tak więc Hanka co kilka dni zmienia ludzi którzy się nią zajmują. Tydzień była u moich rodziców, teraz 2 dni u mnie i zobaczymy kto dalej.
W życiu się tak nie zmęczyłam, usnęłam na bajkach z nią po południu. Ale fajnie było,grzeczna jest, tylko miałyśmy aktywny dzień. Cieszę się, że zorganizowałam 8latce czas tak, że aż padła
Pogoda jest dramatyczna, mnie jeszcze trochę trzyma to przeziębienie, do tego siedzę w pracy, więc nie polecam
U mnie dzisiaj 18+5, wg usg 19+0, a ruchów dalej nie czuję. Wiem, że Maluch jest ułożony poprzecznie, ale tak strasznie już bym chciała to poczuć..![]()
Witam się deszczowo
Wczoraj miałam maraton z 8letnią kuzynką, której siostra bliźniaczka ma zapalenie opon mózgowych, leży w szpitalu i rodzice nie mogą się zajmować tą drugą. Tak więc Hanka co kilka dni zmienia ludzi którzy się nią zajmują. Tydzień była u moich rodziców, teraz 2 dni u mnie i zobaczymy kto dalej.
W życiu się tak nie zmęczyłam, usnęłam na bajkach z nią po południu. Ale fajnie było,grzeczna jest, tylko miałyśmy aktywny dzień. Cieszę się, że zorganizowałam 8latce czas tak, że aż padła
Pogoda jest dramatyczna, mnie jeszcze trochę trzyma to przeziębienie, do tego siedzę w pracy, więc nie polecam
U mnie dzisiaj 18+5, wg usg 19+0, a ruchów dalej nie czuję. Wiem, że Maluch jest ułożony poprzecznie, ale tak strasznie już bym chciała to poczuć..![]()
Ja dzisiaj równe 19+0 i też u mnie cisza. Był czas, że czułam jakieś tam bulgotki, ale ustało. Dowiem się w poniedziałek co tam ten mój synal wyrabia!![]()
Dobry dzień !
Mój syn dzisiaj o 4,30 postanowił nas obudzić. I jak tutaj go nie kochac? Haha.
Przytulił się do taty i o 5.40 zasnął ufff, spaliśmy do 9.40
Młody zarządzał jajecznicya ja dzisiaj na śniadanie nie miałam ochoty.....
I w końcu nie pada!!!!
Dziewuchy czasem, a nawet często rodzą się dzieci aniołki, naprawdę!!! Śpią, jedzą cyca i są spokojne. Ciekawe która będzie ta szczęściara
No mój synek był bardzo absorbujacy. Mam nadzieje, ze kolejne dzieciatko bedzie inne. Czas pokaże
Plany na dziś:
- sprzątanie
- pisanie pracy dyplomowej
- obiad (nie mam pomysłu i nic w lodówce)
- obijać sie
- zakupy w Tesco jak mąż wróci.
- upiec ciasto, bo jutro jadę do rodziców.
Wiecie co? Brzuch mi zmalał i jak się ładnie wyprostuje to brzucha odstajacego nie mam, tzn typowo ciążowego.
A jeszcze miesiąc temu taki wywalony był że szok....
to jak poprzecznie to nie kopie? Zosia chyba tez poprzecznie i nie kopie ani nic...19t3dWitam się deszczowo