Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lola a ilościowo (w sensie mg) ile masz tam magnezu ? Ja biorę magneb6 (48mg+5mg) 2 x dziennie po 2 tabl, ale zaznaczam, że sama sobie ustaliłam taka dawkę, bo też mam wizytę dopiero za prawie 2tyg
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
hej witam sie z pracy, 18-ty tydzien leciszok jak to szybko mija
no leca nam te tygodnie coraz blizej porodowO matko ja zapomniałam ja dzisiaj 20 tydz wg om, 19 wg hbd. Czyli 19 tydz + 1 hihi
I ja też 20 wg omO matko ja zapomniałam ja dzisiaj 20 tydz wg om, 19 wg hbd. Czyli 19 tydz + 1 hihi
no proszę!!to tak jak jai też 29.12
![]()
14 luty! Ależ zrobiłaś rodzicom niespodziankę. Nie nazwali cię Walentyna ?Widze, że nie tylko ja jesień lubięrzadko się to zdarza.
I ja też jestem zmarzluch. Nawet latem mi zimno. Nie ma mowy bym spała w krótkim rękawie latem nawet jak jest 35 c. Zawsze długi rękaw i długie spodnie, bo rano jestem wychlodzona.
Zimą zawsze ręce zimne, stopy też.
Taki zimny tluściutki trup że mnie. Pomimo tkanki tłuszczowej powinno mi być ciepło. Nie ma mowy
Ale ja lubię owinąć się kocami, nałożyć mega sexy frotowe skarpetki i tylko czubek nosa zimny. Takie ogrzewanie mnie odpręża, gdy mogę sobie w takim kokonie posiedzieć hehehe.
A ja rodzona jestem 14 lutego w walentynkiprzez CC.
A nie masz jakiegoś tętniaka tam czasami?
Możesz brać paracetamol. Ale pod koniec ciąży już podobno nie można.
Trzymam kciuki by ból nie wracal.!!!
Ja biorę aspargin 2 tabletki 3 razy dziennie. Zawsze mi pomagał. To magnez plus potas w jednym.
no proszę!!też jesteś tak uparta i porządnicka?
14 luty! Ależ zrobiłaś rodzicom niespodziankę. Nie nazwali cię Walentyna ?
Miłej soboty dziewczyny.