Luxuorius
Moderatorka
moj chlop caly czas gada, ze chce juz grudzien, zeby maly sie juz urodzilJaś się sporo rusza. Ostatnio stwierdziłam, że chciałabym już, żeby był listopad - grudzień ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moj chlop caly czas gada, ze chce juz grudzien, zeby maly sie juz urodzilJaś się sporo rusza. Ostatnio stwierdziłam, że chciałabym już, żeby był listopad - grudzień ...
To tak jak ja. Zresztą nie chcę jeszcze zimnych krótkich dni brr [emoji21]To ja kompletnie jeszcze nie gotowa na ten grudzień, więc mi się nie spieszy. Jeszcze nic nie kupione, pokój nie przygotowany, imię nie wymyślone...
a no to ja jakas dziwna, ze tak wyczekuje porodu, moze temu, ze pierworodka![]()
jak urodze to pewnie powiem a moglbys synu wrocic do brzucha bym sie wyspalaPewnie tak
Ja żałuję że się bardziej nie leniłam hahaha
Ja poproszę takie niechcącya ja dziś niechcący miałam randkę , niestety z mężemi to w dodatku własnym ;-)
kino, lody i żarcie na mieście![]()
cudowny dzień