Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wyjechałam z miasta gdzie ma 170 tys osób a chłopak z 17 tys. Także nie z jakiś dużych. Strach był tymbardziej że ja średnio nawet angielski ogarniam. Dobrze ze jest chłopak bo umie Perfect. Wszędzie się dogada.Piotrowsqa to bardzo fajnie. A wyjechaliście z PL z dużego miasta? Nie bałaś się? Ja strachliwa nie jestem, ale chyba troche bym się bała. No, tylko, że ja byłam pół życia sama I to z dzieckiem ;-)
mojeboje oj to kuruj się ... nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie paskudnie jest dziś I wczoraj ale od jutra ma być całkiem ładnie, słoneczko I fajna temperature. Oby Ci szybko przeszło.
Mi w ciąży z synem też cycki urosły do szalonych rozmiarów. Aż mi się nie podobałybo za ciężko było dźwigać
![]()
Jest lepiej ale ja i tak chce wrócić do Polski. Uzbierać na ślub i trochę odłożyć i do rodziny wrócić. Bo tutaj trochę ich brakuje.Piotrowsqa trochę Ci zazdroszczę ... ja miałam uciec do Wiednia na studia ale zaszłam w ciąże a teraz moje zycie jest zbyt poplatane i nie dam rady :-)
Moj P na moje cycki mowi bimbały :-) wyglądam przez nie jakbym przytyla z 10 kg ...ale jakbym się tak uczepiła tych przesądów do dziewczynka na bank będzie :-)