reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2016

A u mnie zielone ogórki odpadają fuuuu. Nigdy świeżych ogórków nie lubiłam, puchną mi w buzi i odbijają mi się rybą. Ale uwielbiam ogórki przetworzone, korniszonki, warszawskie, kiszone, nawet z chilli.

Słodkiego w ciąży nie mogę. Ale wcisnelam dzisiaj w siebie sernik rosa który upiekła moja teściowa. I ból głowy... Może znow mam cukrzycę ciążowa :( badania za tydzień.

Mięso na początku ciąży jadłam namiętnie, teraz już sporadycznie.
Ale pomidory żółte z tunelu rodziców mmmmm jem kilogramami, tak lubię!!!

A teraz zrobiłam domowa pizzę ;)

reklama
Boże, spać nie mogę.
Mam duszności, jak leżę to nie mogę oddychać, pocee się i jest mi zimno.

Przecież brzucha wielkiego nie mam a czuję się jak w 36 tyg.

Nawet okno otworzyłam i pije wodę z lodem.

Masakra jakaś. Dzisiaj zdecydowanie nie będę spala

Boże, spać nie mogę.
Mam duszności, jak leżę to nie mogę oddychać, pocee się i jest mi zimno.

Przecież brzucha wielkiego nie mam a czuję się jak w 36 tyg.

Nawet okno otworzyłam i pije wodę z lodem.

Masakra jakaś. Dzisiaj zdecydowanie nie będę spala
Ja z kolei nie mogę sobie znaleźć żadnej wygodnej pozycji... więc chwilowo na łóżku siedzę ;P brzuch mam wypchany po obu bokach i się denerwuję, że mogę Zosieńkę przynieść. Tak, wiem jak małe jest prawdopodobieństwo, ale chyba same dobrze wiecie co to jest matczyna schiza ;)

reklama
Witamy sie z rana. Nie spie od 6 rano razem z dzidziolem.mnie oczywiscie obudzilo siku a jak juz poszlam siku to odrazu poczulam glod [emoji38]
Ale zapijam go wodom narazie.
Ja ostatnio tez nie moge spac. Po 12 w nocy zasypiam jak cala chata juz spi. Wstaje 2'-3 razy siku no I budze sie 6 I zas spac nie moge.pozniej chodze niewyspana I musze dospac w dzien.

Sent from my SM-G930F using Forum BabyBoom mobile app

Do góry