reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2016

Z pałką powiadasz z pałką [emoji6][emoji6]

My tez zabawki mamy. Ale dawno uzywane , trzeba wyciagnac I odswiezyc [emoji41][emoji23]
Teraz jak juz sprobowalam I jest ok to nic nie bedzie nas blokowac [emoji23]

Ot parowek jej sie zachcialo.
Omg! Ale jaka siara szok!!!!
Ciekawe co lekarze znajduja jeszcze w piczach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
no rozne historie byly heheh, ale ja takich kobiet nie czaje pod Bogiem

reklama
Tam zboczuchy odrazu.
Oj tam oj tam [emoji23]
Ja jak mialam 21 lat to 2 letniego syna miala.
U mnie niewinnosci to chyba nigdy nie bylo [emoji23]
Wogole ja dupy szybko chyba dalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Po 16 urodzinach.
Z moim pierwszym chlopakiem.
Kurde I to jego tez byl pierwszy raz wiec nie poszalelismy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Wlozyl wyciagnol I po zawodach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

No w tych czasach to kurde wszystko mozliwe ze I lekarze pokemonow szukaja. Ale ze w piczach [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
w Usa rodzice zostawili w aucie dziecko w upale i poszli szukac pokemonow, teraz beda ich szukac w areszcie

Boże jakie z was zboczuuuuuuuchyyyyy!!!!
Normalnie w szoku jestem!!!!
Gdzie ta kobieca delikatność, zwinność, nieśmiałość? Gdzie oczekiwane z sexem do dnia ślubu? Gdzie sex przez prześcieradło?

Matko z kim ja tutaj piszę!!!
Nie wierzę!!! :D

Btw mój kiedys to był zboczuch, ale po zaręczynach wszystko się skończyło. I jak mu zrobię awanturę to sex jest ;)
Takie życie :p

PS my przebieranek nie lubimy ;)
Raz na początku jak młoda dziewica byłam lat 21 to kupiłam czarna haleczke, ale tak się wstydziłam wyjść ze szok :p mąż (wtedy jeszcze mój chłopak) na siłę z łazienki mnie wyciągną....a ja się popłakałam hahahaha.
ja tez dlugo bylam dziewica dlugo, jakos po 21 urodzinach stracilam dziewictwo

A kurde ide od was zboczone baby!!!
12.20 a ja kurde nawet obiadu nie Tknelam.
Fuck Gulasz musze zrobic!

A Wam tylko sex I sex w glowie. Przebieranki, wibratory,kielbasy, paròwy,cukinie WTF [emoji44]

Do garow kobiety! Do garow. Nie tylko bzykaniem czlowiek zyje.

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji6][emoji6][emoji6]

A kurde ide od was zboczone baby!!!
12.20 a ja kurde nawet obiadu nie Tknelam.
Fuck Gulasz musze zrobic!

A Wam tylko sex I sex w glowie. Przebieranki, wibratory,kielbasy, paròwy,cukinie WTF [emoji44]

Do garow kobiety! Do garow. Nie tylko bzykaniem czlowiek zyje.

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji6][emoji6][emoji6]

kuzwa cukinia!! musze w jakis weekend zrobic nadziewana,moja ukochana :)

reklama
wazne jest jedno, ze nie zaliczylam wpadki bedac mloda, jakos wole byc w ciazy majac skonczone 30 lat, wyszumialam sie i teraz jest czas na dziecko, ale to moje zdanie :)
Masz racje. Papieram.
Chociaz jak patryka rodzilam w wieku 19 lat I planowany to on no co mam pisac nie byl. Ale nie zaluje I nigdy nie zalowalam ani chwili .

Do góry