Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie też cieszy jesień. Dziś jest tak przyjemnie nie gorąco nie zimnono juz prawie polowa sierpnia! szok, ale mnie cieszy jesien, lubia ta pore roku
no dzis jest mega pogoda, jak moj wroci to jedziemy po jego corke i jedziemy do tesciowejMnie też cieszy jesień. Dziś jest tak przyjemnie nie gorąco nie zimno
Noemi mnie czeka wyprawka przedszkolna.
![]()
mi tez wyszly znow lekkie baktere, ale kuzwa nic nie boli, nie piecze, nie wiem o co kaman, wczesniej jak zle wyniki mialam to ciagle bolalo i piekloJa od tygodnia mam jakies problemy z pecherzemNa badaniu moczu tydz temu wyszly podwyzszone leukocyty.Czesto bieham do toalety, a tam tylko poleci kilka kropelek...Nie boli mnie brzuch,nic nie piecze. Za to mam bóle w dole kregoslupa I to takie ze jak siedze to nie mogę wstać :/ Boli tez przy chodzeniu I promieniuje jak staje na lewej nodze:/ Jutro pojde powtorzyc mocz
![]()
moj mnie wlasnie kopie, chyba obiadek mu posmakowalDzień dobry mamy,
Mąż mi zameldował, że przespałam rozgrywki. Położył się o 2ej z ręką na moim brzuchu a tam skoki i biegi. Jaś szalał, aż w końcu i mnie obudził. Może będzie miał talent piłkarski po dziadku. Byłoby ciekawieMiłej niedzieli.
mi bardzo pomogl urinal i herbata z zurawiny a i antybiotyk mialam tez raz jak juz bolalo na calegoJa na początku ciąży miałam lekkie zapalenie pęcherza to też nic nie piekło jedynie czułam się niedosikana. Piłam wtedy dużo i łykałam urosept
![]()