no u mnie co usg to inny termin, ma juz drug karte ciazy, bo w tamtej sie nie mieszcze i na starej karcie jest wpisane 30 grudniaNo u mnie tez czarna magia.
Z miesiaczki przy 28 dniowym cyklu powinno byc 24 grudnia.
Ale ostatniej pol roku przed zajsciem w ciaze mialam nie regularne cykle wachajace sie od 29 - 34 dni . Wiec srednia mi wyliczyl 32 dniowe cykle. Wiec w karcie ciazy mam 26 grudnia.
Z usg wychodzi tydzien starsze. [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale tym kazal sie nie sugerowac bo kazde bobo rosnie swoim tempem. No I genetycznie moze byc male czy wieksze po rodzicach.
A u mnie I tak oto Kant dupy to rozbic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bo przy cc ok 10 dni wczesniej bedzie. Czyli 14-16 grudnia?
Omg trzy miesiace!!!!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
poklocilam sie z tata! robia z moim Tomkiem na nowym lokalu i przyjechali tu do mnie i tata sie mnie pyta kiedy bedzemy zamawiac nowe buty robocze, mowie, ze jak znajdziemy nowego sprzedawce i jakies fajne oferty, poki co niech zejda te co sa a poza tym pani Iwonka przychodzi i niech ona z Agata to robia bo ja ide na l4 i mam to gdzies!!!!!! a on do mnie, ze no super mam podejscie! a jakie mam kuzwa miec? jak to bedzie na nwoym lokalu juz zamawiane kiedy mnie juz nie bedzie?!!! a ten wyszedl obrazony ze sklepu...w pipie to mam zaproszeniem! ja powiedzialam, wypisuje sie z tego kuzwa! ide na zwolnienie i niech inni sie martwia!!!
teraz po 4 latach moja mama go lubi, obiadki mu stawia, kawki robi, zalosne to jest..jego mama mnie tez nie mogla zaakceptowac, bo to dwa rozne swiaty, ale jakos sie do mnie przekonala. Poszlismy na swoje po roku zwiazku, z jego pensji zylismy i jakos szlo, a bylo ciezko jak diabli i sie sami dorobilismy tego co mamy, pieknych mebli, sprzetu...za nasze to jest...rodzice nam pralke kupili i dali na to nowe obecne mieszkanie gruba koperte bym dokupila czego brakuje, super, ja im wdzieczna jestem bo nam pomagaja, ale niech nie wymagaja ode mnie, ze bede teraz zyc jak oni chca!!!!