reklama

Grudniowe mamy 2016

haha no tak to wlasnie jest, mozna sobie wyobrazac jak sie czlowiek zachowa w takie sytuacji a i tak pozniej jest weryfikacja ;) Tak samo bylo u mnie z zareczynami, zawsze sobie wyobrazalam, ze sie wzrusze i bede plakac z radosci, a w rzeczywistosci mialam usmiech od ucha do ucha i ani jednej lezki nie uronilam, wrecz przeciwnie .. zaczelam sie smiac ;) Dopiero po paru godzinach jak do mnie dotarlo to sie poplakalam.
Gdyby wierzyc przesada to u mnie chyba tez dziewczynka, bo muli mnie strasznie od paru dni. Czuje sie jak zwloki czlowieka - non stop ziewam i staram sie ogarnac mdlosci.

reklama
MyDream witaj. :happy:
MamaNadii jakby tak było, że brak mdłości to chłopak, a duże mdłości dziewczynka, to by było super. Przy synku faktycznie mdłości nie miałam, a teraz mam. Ale niestety to chyba kolejny przesąd, bo znam mnóstwo przypadków, że w ciąży z dziewczynkami kobiety mdłości nie miały, a z synkami tak (jedna koleżanka z synkiem miała mdłości aż do samego porodu; masakra). Za to słyszałam i to od mojej gin, że jak mdłości nie pojawiły się do 7 tygodnia, to najprawdopodobniej już się nie pojawią.

haha no tak to wlasnie jest, mozna sobie wyobrazac jak sie czlowiek zachowa w takie sytuacji a i tak pozniej jest weryfikacja ;) Tak samo bylo u mnie z zareczynami, zawsze sobie wyobrazalam, ze sie wzrusze i bede plakac z radosci, a w rzeczywistosci mialam usmiech od ucha do ucha i ani jednej lezki nie uronilam, wrecz przeciwnie .. zaczelam sie smiac ;) Dopiero po paru godzinach jak do mnie dotarlo to sie poplakalam.
Gdyby wierzyc przesada to u mnie chyba tez dziewczynka, bo muli mnie strasznie od paru dni. Czuje sie jak zwloki czlowieka - non stop ziewam i staram sie ogarnac mdlosci.
ja akurat spiaca nie jestem, ale te mdlosci zyc mi nie daja

A ja właśnie przepisałam ginekologa na jutro:) Wkurzyłam się sytuacją w pracy, przerzucają mnie z miejsca na miejsce i widać że nie bardzo wiedzą co ze mną zrobić więc mam dość.

Antiope - mowisz do 7 tygodnia to jeszcze troche czasu jest.Wiadomo ze to przesad tak jak z brzuchem spiczasty czy slodkie - kwasne.No ale czasem sie sprawdza.Mi przy Nadii sie sprawdzilo podczas mdlosci tolerowalam tylko slodkie i owoce.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry