reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Nie wiem co jest z tym forum. Czy ktos ma jeszcze tak ze nie moze pisac bo go wylogowywuje? Co próbuje odpisac to nie da rady. Musze po kilka razy probowac.

Synek ma do usuniecia polipy miedzy nosem a gardlem i drenaż w uszach. Od wrzesnia jest caly czas chory. Doslownie co dwa tyg. Najpierw katar potem kaszel i zapalenie uszu i tak caly czas. Przez to ma pełno płynu w uszach i nie slyszy przez to dobrze i prawdopodobnie przez to nie mowi. To znaczy gada ale nikt tego nie jest w stanie zrozumiec.
trzymam kciuki za syncia!

Hello,

Dziewczyny, czy któraś z Was jeszcze karmi piersią? Chyba były wśród Was takie?
Potrzebuję rady.
Cycki mi strasznie zmalały. :(
Normalnie staniki na mnie wiszą.
Jutro chyba pojadę szukać nowego rozmiaru.
Czy to normalne?
Czego mogę się dalej spodziewać?
Póki co pokarm nadal mam. Może trochę mniej.. Nie chciałabym jeszcze syna odstawiać. Ma niecałe 11 mies.

Ja i mojeboje :) Nie wiem czy zauważałaś, że po owulacji, kiedy rośnie progesteron, ilość mleka się zawsze zmniejsza? W ciąży, szczególnie w 1 trymestrze jest to samo. To normalne. Jeśli nie plamisz, nie boli Cię brzuch, a gin nie zabronił sexu (oczywiście z jakichś lepszych powodów niż na wszelki wypadek) to możesz śmiało kp. Wiem, że zdarza się, że dzieci same się odstawiają, bo mleka jest za mało, ale są też takie uparciuchy, które ssą "na sucho" przez długie tygodnie ;) jeśli uda Wam się przetrwać ciążę, to potem będziesz karmić tandem :) super sprawa.
Aneta trzymam kciuki za synka!
My na razie się nie seksimy bo najpierw chcę iść na tą wizytę i upewnić się, że dzidzi jest w dobrym miejscu i nie ma żadnych krwiaków itp.

Hej dziewczyny. Tak mi źle ze aż mi przykro, nie mogę Was nadrobić i zaraz mnie nikt tu na forum nie będzie pamiętał.

Aneta daj koniecznie znać jak po zabiegu... Trzymam kciuki

Agucha nikt Cię tu nie zapomni,
takie już uroki wczesnej ciąży w drugim trymestrze wszystkie bedziemy po ścianach chodzić pisać tu jak szalone :-)

Trzymaj się cieplutko, czekamy !

Anetko super że nie plamisz, synek będzie pod dobrą opieką, trzymamy za niego kciuki.

Witaj Luxuorius - mdłości są okropne , współczuję.. mnie odrobinę pomagało picie rano zaraz po przebudzeniu slodkiego soku i 30 min leżenia ( jak czasem musiałam od razu wstać to był już armagedon )...

Kobitki mi na zatwardzenie najbardziej pomaga rano 500 ml wody z miodem i cytryną przed śniadaniem :-)

Ja muszę się trochę zdystansowac do wszystkiego więc chwilowo znikam.
Na wizytowym pisałam, może bez potrzeby, sama dla siebie potrzebuje czasu.
Powodzenia na wizytach :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry