reklama

Grudniowe mamy 2016

Jakoś mi nie podchodzą póki co :)

Mi to na głowę siada powoli z braku przytulanek, to już chyba z 5 tygodni wielkiego postu. Jutro zapytam lekarza czy możemy czy nie, bo nawet jakbyśmy chcieli to się za bardzo stresujemy :P

reklama
Hello,

Dziewczyny, czy któraś z Was jeszcze karmi piersią? Chyba były wśród Was takie?
Potrzebuję rady.
Cycki mi strasznie zmalały. :(
Normalnie staniki na mnie wiszą.
Jutro chyba pojadę szukać nowego rozmiaru.
Czy to normalne?
Czego mogę się dalej spodziewać?
Póki co pokarm nadal mam. Może trochę mniej.. Nie chciałabym jeszcze syna odstawiać. Ma niecałe 11 mies.

Witajcie dziewczyny.
Kleo ja zawsze mam cukrzyce w ciazy. Teraz 28 tez mam obciążenie glukoza. Z synem juz w 6 tyg mialam i mialam cukrzycę. Teraz syaram sie jak najszybciej robic badania żeby w razie w szybko dostac insuline.

Rukimi to normalne ze w ciazy zmniejsza sie ilosc mleka. Moj gin zabronił mi karmić piersią w ciazy bo uwaza ze jest wysokie ryzyko poronienia wtedy. Podobno jak prolaktyna jest wysoka to progesteron jest niski itd. Ze moze powodowac skurcze. Wiem tez ze mamy karmią w ciazy i jest dobrze. Malo tego po porodzie karmią oboje i tez jest dobrze. Ja odatawilam malego przed staraniami ale z mlekiem walcze do teraz. Nie pomagaja zadne tabletki dopiero( 6 tyg temu bralam na obnizenie prolaktyny) dopiero tydz temu mi sie polepszylo i praktycznie nie mam.

Na zatwierdzenia dziewczynki trzeba duŻo blonnika przyjmowac. Chlebek z ziarenkami wcinac owoce i duzo pic. Bedzie poprawa. Ja tez mam z tym problem a dodatkowo boje sie chodzic do lazienki ze znowu zaczne krwawic.
Przypomnialo mj sie jeszcze z karmieniem piersia ze podobno okolo 20 tyg zmienia sie smak mleka i wiele dzieci sie same odatawia ale tak jak pisze dla mnie to tylko teoria. Moj gin nie zgadza się na cos takiego.

Wczoraj na wizycie znowu mi wyszla pozytywna toksoplazmoza i musialam krew oddać. Mam nadzieje ze to stara infekcja i dlatego tak. Za dwa tyg odbiór wynikow.
Jakoś tak nie moge spac. Chcialo mi się strasznie siku i juz sie wybudzilam:)

Anetko nie plamisz juz?
Agnesis no moj powiedzial, ze wytrzyma bardzo dlugo, ze ciaza najwazniejsza, a czy ja wytrzymam hihi

Wydaje mi sie ze od wczoraj juz jest czysto. Mam nadzieje ze juz tak zostanie

My mamy zakaz seksu i pewnie na razie tak zostanie. Juz 4 tyg i nie wiadomo kiedy bedziemy mogli. Ja się z tym pogodzilam ale moj maz jest załamany:D

Kurde jutro moj syn bedzie mial zabieg pod narkoza jak pomysle to już mnie brzuch boli. Cały dzie
n w szpitalu jak ja dam rade. Dobrze ze moja ciocia ze mna jedzie to nam pomoże. Przecie ja mlodego nawet na ręce wziasc nie moge :(

Mój chłop mówi że wytrzyma i że nawet o tym nie myśli, bo woli żeby dzidzia sie dobrze zadomowiła. Ale mi to intensywnie chodzi po głowie od kilku dni :p ale stres chyba i tak większy ;)

Aneta dobrze, że masz kogoś do pomocy. Mam nadzieję, że to nic poważnego u Twojego Synka :)

Lux ja na razie bez mdłości, ja właśnie mdłości mam później, a wczoraj po obiedzie to dreszcze aż miałam tak mnie szarpalo z żołądka :/

My w zasadzie chyba możemy się bzykać, ale mam jakiś opór, boję się. Mój D powiedział, że jak coś to poczeka i tym sposobem od wizyty 2 tygodnie temu bzyknęliśmy się tylko raz.
Mnie też mdłości do tej pory męczyły głównie po południu, a dziś od rana. Właśnie sobie piję wodę z imbirem, może to coś pomoże.
aneta a co dolega synkowi?

Nie wiem co jest z tym forum. Czy ktos ma jeszcze tak ze nie moze pisac bo go wylogowywuje? Co próbuje odpisac to nie da rady. Musze po kilka razy probowac.

Synek ma do usuniecia polipy miedzy nosem a gardlem i drenaż w uszach. Od wrzesnia jest caly czas chory. Doslownie co dwa tyg. Najpierw katar potem kaszel i zapalenie uszu i tak caly czas. Przez to ma pełno płynu w uszach i nie slyszy przez to dobrze i prawdopodobnie przez to nie mowi. To znaczy gada ale nikt tego nie jest w stanie zrozumiec.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry