Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jadwiga, co mówią lekarze? Dlaczego tak się dzieje? Trzymam kciuki za spokojniejsze noce. Mam nadzieję, że skurcze już odpuszczają. ściski.Aneta glowa do gory, ja tez jus rano zaliczylam szpital. Od wtorku mialam skurcze co godzine, a dzis co 15 min. Nie spie jus 3 noce. Naszcescie pomimo takiej akcji skurczowej szyjka ma nadal 3 cm.
ja pikole, to ostro widzeAneta glowa do gory, ja tez jus rano zaliczylam szpital. Od wtorku mialam skurcze co godzine, a dzis co 15 min. Nie spie jus 3 noce. Naszcescie pomimo takiej akcji skurczowej szyjka ma nadal 3 cm.

Aneta: dużo zdrówka i oby Cię tam szybko wypuścili! Kurcze masz Kobieto ciągle problemów na głowie...
Jadwiga: leżysz w domu ze skurczami, czy też Cię do szpitala zakwalifilowali? Też masz Budulo adrenaliny...
Lux: zdaje się, że Ty jedna się wybawiłaś przez weekend
Ja oczywiście dzisiaj już od rana schizuję, bo Maluch w nocy cichutko siedział, rano cichutko siedział, nawet po czekoladzie się nie odezwał. Mam nadzieję, że to tylko taki leniwy dzień... Zdarzają się jeszcze na tym etapie takie nieruchome dni?
Ech...