reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja mam duphaston bo mialam male krwawienie 2x1 do tej pory sie nie pojawilo.Pewno bede miec do maja o ile mi sie krwiak nie zrobi jak w 1 ciazy
Lux wydaje mi sie ze dla bezpieczenstwa moze ci dac no chyba ze bedzie wszystko wporzadku.
A ja mam 24 lata pierwsze dziecko 21 lat
Ja tak samo miałam małe plamienie i dostałam taką samą dawkę.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

cześć dziewczyny, to i ja nieśmiało się witam :-) u mnie dopiero co wyszły 2 kreski na teście i generalnie jestem w mega szoku :-) termin porodu wg OM to 24 grudnia :-) na razie nie chwalę dnia przed zachodem słońca ale jestem dobrej myśli...teraz pozostaje mi tylko czekać na wizytę 2 maja...

reklama
Lux jak nie masz poleconego i sprawdzonego lekarza na NFZ to idź prywatnie.
Ja poszłam do lekarza na NFZ którego poleciła mi koleżanka. Kompletne dno. Więcej do niego już nie pójdę.
Już wcześniej zapisałam się do innego gina, ale dopiero na 5 maja, ma świetne opinie w necie od pacjentek które przyjmuje prywatnie, na nfz i w szpitalu. A do tego konowala wczoraj poszłam, bo usg wcześniej chciałam. Teraz na chłodno przemyślałam wszystko i mi nawet nie dał skierowania na krew, ani zaświadczenia do pracy, gdzie wie że chemii dotykam, stoję cały dzień przy kompie... a doktorek podpadł mi już wcześniej trzy razy, ale o tym kiedy indziej.
Jutro idę prywatnie, na wizytę. Bo do tego czubka na pewno więcej nie pójdę, chyba że po ksero karty jak będzie potrzebna :p
Tak więc trzymajcie kciuki, pomódlcie się, kto tam w co wierzy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry