Luxuorius
Moderatorka
a Ty jak sie czujesz? zdrowka dla corci!Ja przy mojej trzylatce mam zajecie na okraglo zwłaszcza teraz jak choruje gardlo ja zaatakowalo i mega kaszel i katar ja meczy, wiec i noce slabe i dni dość marudne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a Ty jak sie czujesz? zdrowka dla corci!Ja przy mojej trzylatce mam zajecie na okraglo zwłaszcza teraz jak choruje gardlo ja zaatakowalo i mega kaszel i katar ja meczy, wiec i noce slabe i dni dość marudne
ja zgagi nie mam, ale mdli mnie mocno, ale dzis wmuszam jedzenie by nie byc glodna i lepiej sie czujeOd wczoraj mnie mdli i zgagaa myslalam ze mnie ominie.Jesc moge tylko kwasne
ja jem o dziwo kuraka, najlepiej w postaci kotletowA ja zadowolona jestem bo udalo mi sie zjesc troche gotowanego kurczaka [emoji4] a juz myslalam ze calkiem mnie od miesa odrzucilo
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
teraz jem lody, pewnie zaraz po nich wroca mdlosciA ja nic smazonego [emoji19]
A co do moich piersi, to sa wieksze o rozmiar, bolace i nabrzmiale. Krotko mowiac, maz zadowolony [emoji4][emoji12]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom