Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anio no ładnie, w piwnicy jej tego szczury nie zjadły przez tyle lat?! Heh
Dziewczyny jak macie jakoś problem z forum to zglaszajcie problemy do adminów. Ja korzystam z forum na telefonie, ale tylko przez przeglądarkę i nie mam żadnych problemów.
Ja obiadu dzisiaj nie mam. Wyszedł bez słowa, mnie mdli tak, że nawet o jedzeniu myśleć mi się nie chce. Miał być rosół. Eh Dziewczyny trzy światy.Antiope jakiś czas temu i też tak po prostu z dnia na dzień ( jedyne co mi zostało to mdłości po otwarciu zmywarki i to juz po myciu hehh )
Madzialenka ciąża to ciężki okres i dla nas i dla naszych drugich połówek, nam się możesz wyżalić , a u Was na pewno się poprawi tylko trzeba przetrwać gorszy okres ..
Ja wczoraj zrobiłam młodą kapustę z koperkiem i zjadłam cały gar :-) a dziś mam ochotę na maksyfa :-)
Madzialenka zrób coś dobrego do jedzenia i mu przejdzieu mnie zawsze działa ten przepis
Link do: Delikatne tagliatelle z kurczakiem i pieczarkami
ja też złapałam się ostatnio na tym, że mam pretensje o byle pierdołę ale stwierdziłam, że to wina hormonów trzymam to w sobie - najczęściej idę sprzątać albo na spacer, staram się nie wybuchać a za jakieś 2h samo mi przechodzi ...
Ja obiadu dzisiaj nie mam. Wyszedł bez słowa, mnie mdli tak, że nawet o jedzeniu myśleć mi się nie chce. Miał być rosół. Eh Dziewczyny trzy światy.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wolę, gdy teściowej odmawia mój mąż... ale on przeważnie zbyt długo z tym zwleka i to ja muszę być tą "be", która na nic się nie zgadza. Ubranka może i bym wzięła, żeby kobiecie się miło zrobiło , a najwyżej biedne dzieci by zyskały, gdy tylko teściowa by odwróciła wzrokMoja mama też miała ubranka po mnie i bracie, ale jak je nam proponowała to od razu odmowilismymoże trzymać dla sentymentu, tylko.