reklama

Grudniowe mamy 2016

Anio no ładnie, w piwnicy jej tego szczury nie zjadły przez tyle lat?! Heh :)

Dziewczyny jak macie jakoś problem z forum to zglaszajcie problemy do adminów. Ja korzystam z forum na telefonie, ale tylko przez przeglądarkę i nie mam żadnych problemów.

reklama
Oooj, nie doceniasz mojej teściowej ;) hihi. Ona ma wszystko! Nie wiem w jakim stanie, bo ostatnio tego wyjąć nie zdążyła, ale twierdzi, że trzyma dla wnuków i tyle. I jak tu takiej odmówić później, skoro się tak stara kobita?

Anio no ładnie, w piwnicy jej tego szczury nie zjadły przez tyle lat?! Heh :)

Dziewczyny jak macie jakoś problem z forum to zglaszajcie problemy do adminów. Ja korzystam z forum na telefonie, ale tylko przez przeglądarkę i nie mam żadnych problemów.

Antiope jakiś czas temu i też tak po prostu z dnia na dzień ( jedyne co mi zostało to mdłości po otwarciu zmywarki i to juz po myciu hehh )

Madzialenka ciąża to ciężki okres i dla nas i dla naszych drugich połówek, nam się możesz wyżalić , a u Was na pewno się poprawi tylko trzeba przetrwać gorszy okres ..

Ja wczoraj zrobiłam młodą kapustę z koperkiem i zjadłam cały gar :-) a dziś mam ochotę na maksyfa :-)
Ja obiadu dzisiaj nie mam. Wyszedł bez słowa, mnie mdli tak, że nawet o jedzeniu myśleć mi się nie chce. Miał być rosół. Eh Dziewczyny trzy światy.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ostatnio miewam napady agresji... tak bez przyczyny, nagle mnie zaczyna denerwować po prostu wszystko. Ostatnio M. oberwał za to, że za głośno obierał orzeszki i szeleścił woreczkiem ;)
Madzialenka zrób coś dobrego do jedzenia i mu przejdzie ;) u mnie zawsze działa ten przepis
Link do: Delikatne tagliatelle z kurczakiem i pieczarkami
ja też złapałam się ostatnio na tym, że mam pretensje o byle pierdołę ale stwierdziłam, że to wina hormonów trzymam to w sobie - najczęściej idę sprzątać albo na spacer, staram się nie wybuchać a za jakieś 2h samo mi przechodzi ...

A na codzień jak Wam się układało do tej pory? Pisałaś, że z przygotowaniami do ślubu jesteś sama... czy chłop Twój rzeczywiście w ogóle Cię nie wspiera czy po prostu masz takie wyobrażenie przez hormony?

Ja obiadu dzisiaj nie mam. Wyszedł bez słowa, mnie mdli tak, że nawet o jedzeniu myśleć mi się nie chce. Miał być rosół. Eh Dziewczyny trzy światy.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama też miała ubranka po mnie i bracie, ale jak je nam proponowała to od razu odmowilismy :D może trzymać dla sentymentu, tylko.
Ja wolę, gdy teściowej odmawia mój mąż... ale on przeważnie zbyt długo z tym zwleka i to ja muszę być tą "be", która na nic się nie zgadza. Ubranka może i bym wzięła, żeby kobiecie się miło zrobiło , a najwyżej biedne dzieci by zyskały, gdy tylko teściowa by odwróciła wzrok ;)

reklama
Ja też mam straszne ataki agresji, najczęściej obrywa młody :-( na szczęście zamyka sie w pokoju przychodz za chwilę i pyta czy mi przeszło a ja mam wyrzuty sumienia ;-(
A mojemu P. Ostatnio sie dostało za to że mówi hmmm oboje zaczęli się ze mnie śmiać a ja z nerwów rzucilam klawiaturą - to jest straszne bo nie umiem sobie z tym poradzić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry