Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki za przepis [emoji1] ja od kilku dni milczę. Chwilowo jestem uziemiona w domu. Czasem na ogród wychodzę. Ogólnie siedzę sama.Madzialenka zrób coś dobrego do jedzenia i mu przejdzieu mnie zawsze działa ten przepis
Link do: Delikatne tagliatelle z kurczakiem i pieczarkami
ja też złapałam się ostatnio na tym, że mam pretensje o byle pierdołę ale stwierdziłam, że to wina hormonów trzymam to w sobie - najczęściej idę sprzątać albo na spacer, staram się nie wybuchać a za jakieś 2h samo mi przechodzi ...
Pytam o zaproszenia. Cisza. Więc ja je robię. Pytam o podziękowania też nic. Alkohol trzeba kupić, napoje. Zostały niecałe cztery miesiące i oprócz sali i daty w usc nie ma nic. A i obrączki... Tak jest odkąd zaproponował ślub. Na tym jego rola się skończyła [emoji26]A na codzień jak Wam się układało do tej pory? Pisałaś, że z przygotowaniami do ślubu jesteś sama... czy chłop Twój rzeczywiście w ogóle Cię nie wspiera czy po prostu masz takie wyobrażenie przez hormony?
Też tak myślę. Ale narazie to mogę sobie pogadać do siebie albo do mojej kotki, bo siedzę sama. Gdybym mogła to wyjechałabym gdzieś sama. Najlepiej do Kołobrzegu. Tam czuję się najlepiej. Może też by w końcu pomyślał.Moze nie chce tego slubu ? Moze sie rozmyslil albo sa jakies inne problemy ktorymi nie chce cie obarczac porozmawiaj z nim bo dasanie sie na siebie niczego nie zmieni
Też tak myślę. Ale narazie to mogę sobie pogadać do siebie albo do mojej kotki, bo siedzę sama. Gdybym mogła to wyjechałabym gdzieś sama. Najlepiej do Kołobrzegu. Tam czuję się najlepiej. Może też by w końcu pomyślał.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom