Luxuorius
Moderatorka
ale waga, kawal chlopa, moj to malusi przy TwoimJa po lekarzu, info na wiztowym, ale powiem że młody tluścioch 2740g!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale waga, kawal chlopa, moj to malusi przy TwoimJa po lekarzu, info na wiztowym, ale powiem że młody tluścioch 2740g!!!!!!!
Ja sie nie nastawiam jak to bedzie i, ze moj bedzie robil wszystko za mnie ... Moje pierwsze dziecko wiec nie mam jakis specjalnych oczekiwan co do pomocy albo tego jak bedzie wygladalo nasze zycie ... Nie chce sie rozczarowac po prostuTo mój taki spioch ale do Olivii wstawal pierwszy zawszejuz jak byla "na butelce" to on szedl robic mleczko i ja karmil
cud tata [emoji4] a przy Oli spadlo wszystko na mnie [emoji23][emoji23] no bo on cycka nie da [emoji23] ale za to Olivce rano zawsze sniadanko robil itd jak ja karmilam Olusie. Nie moge narzekac na chlopa [emoji23] ciekawe jak bedzie teraz.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
To moj mąż tez na nocki robi co 3 tygodnie, i powiem Wam ze nie ma problemi ze spaniem wtedy [emoji16] on nigdy nie ma problemu ze spaniem, gdybym go nie budzila to spalby pewnie ze 3 dni i nocy pod rzad [emoji23][emoji23][emoji23]
No właśnie.. to moje ostatnie dziecko i chce sie tym nacieszyc jeszcze choc troszeczke, mimo tego ze mi ciezko
Moj juz mowi, ze zaraz bede znowu w ciazy a ja do niego ja na harowe sie nie pisalam [emoji14] hahahaa ja ciekawa jestem kiedy zdecyduje sie na kolejne, jak to bedzie jak sie maly urodzi itp![]()
Co do badania kalu to tez nie jest tak hop siup musisz wychwycic moment kiedy skladaja jajka zeby dac kal do badania bo inaczej nie wyjdzie, ze dziecko ma robaki. W necie jest duzo na ten temat
![]()
fajnie maly wygladaA ja sobie siedze w poczekalniczekam az ktg sie zwolni. Cisnienie zamierzone krew pobrana mocz sprawdzony. Okazuje sie ze bez kawy nie funkcjonuje. Po wypiciu duzego kubka mam cinienie 91/58 bodajże. Bez tego napoju mam wrażenie ze zemdleje. No ale w ciazy z synem to samo bylo.
Synus odstawiony i za krokodyla przebrany. Nie moge wam wyslac fotki z przedszkola ale z domku pokaze
![]()
![]()
no bo faceci czasami nie pomysla, dopiero po fakcie zakontaktuja, co i jak zrobili zlePowiem Wam, że mój mimo, że jest śpiochem, wstawał do syna po nocach, czasem ja, czasem On, kto pierwszy się przebudził ten wstawał do małegoPamiętam taką akcję jak mały się w nocy przebudził i coś tam sobie gadał, popłakiwał, ja go próbowałam uspokoić, a mąż zaczął go rozbawiać, ja do niego " no to jak już zacząłeś się z nim bawić to się baw", wkurzyłam się, że w nocy mi go rozbudza, odwróciłam się i poszłam spać
Syn zasnął o 4 nad ranem, a m o 5 jechał do pracy..wspomina to dziś, już wie czego ma nie robić jak się dziecko w nocy obudzi
![]()