creativo
Fanka BB :)
Bylam w 7Dziewczyny, które już widziały serducho, kiedy macie następną wizytę? Moja ginekolog powiedziała, że widzimy się za miesiąc na prenatalnych czyli w 12tyg.
Teraz mam byc w 10tyg
Chodze na nfz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bylam w 7Dziewczyny, które już widziały serducho, kiedy macie następną wizytę? Moja ginekolog powiedziała, że widzimy się za miesiąc na prenatalnych czyli w 12tyg.
Dziewczyny, które już widziały serducho, kiedy macie następną wizytę? Moja ginekolog powiedziała, że widzimy się za miesiąc na prenatalnych czyli w 12tyg.
nie wiem nie mysle jeszcze o tym, ale stresa mamA powiedzcie mi jeszcze jedno. Jak na prenatalnych dowiecie się że coś jest nie tak, to wtedy co? Bo mi nie przysługują, ale myślimy czy zrobić prywatnie. Mój chłop się pyta co dają takie badania. Bo jak by wyszło że coś jest nie tak, to wtedy zostaje matrwienie się do końca ciąży?
Ja teraz mam 12.05 w 9t. Serducho widziałam już w 6t.Dziewczyny, które już widziały serducho, kiedy macie następną wizytę? Moja ginekolog powiedziała, że widzimy się za miesiąc na prenatalnych czyli w 12tyg.
A powiedzcie mi jeszcze jedno. Jak na prenatalnych dowiecie się że coś jest nie tak, to wtedy co? Bo mi nie przysługują, ale myślimy czy zrobić prywatnie. Mój chłop się pyta co dają takie badania. Bo jak by wyszło że coś jest nie tak, to wtedy zostaje matrwienie się do końca ciąży?
Prenatalne pozwalają wykryć wczesne wady, które np. można skorygować w łonie matki, lub siebie i lekarzy przygotować na wady po urodzeniu, gdzie ważne są pierwszse minuty życia dziecka.
np. dzieci urodzone z połową serduszka już po urodzeniu wymagają specjalnej opieki, poród jest inny.