Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my wlasnie wrocilismy, i pojadlam chlebka ze smalcem, ale z takiego sklepu miesnego eko z domowymi wyrobami...mniam, skwarki i miesko w nim jest, zaraz sie okoce i zoladek bedzie bolecHej. Dzisiaj trochę zabiegany dzień. Byłam z synkiem u fryzjera, potem na zakupach, jak przyszliśmy to koleżanka z synkiem wpadła na herbatkę-jest w ciąży, termin na maj, będzie z kim na spacerki chodzićpóźniej szybki obiad i teraz odpoczywamy i zastanawiamy się z synkiem czy iść jeszcze gdzieś na deser
ale póki co jakaś śpiączka mnie bierze.. Udanego weekendu wszystkim
![]()
ja mam tez takie szmatki szelszczace minky z tasiemkami i maskotki mu potem kupie, a zabawki z czasem, jak juz bedzie sie bawicJa jedyne z zabawek co kupiłam to szmatka sensoryczna. Ah no i karuzelka. A resztę to z czasem bo przecież noworodek to i tak nic poza cycem nie potrzebujeno i pewnie goście będą coś przynosić a ja nie chciałabym przesadzić z ilością
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
my wlasnie wrocilismy, i pojadlam chlebka ze smalcem, ale z takiego sklepu miesnego eko z domowymi wyrobami...mniam, skwarki i miesko w nim jest, zaraz sie okoce i zoladek bedzie bolec![]()
ja mysle, ze chyba karuzelke to jak maluszek miesiac skonczy, czy wczesniej jest sens? juz od poczatku musi to byc i grac?Czasem trzeba sobie dogodzićja dzisiaj miałam ochotę na frytki i zjadłam schabowego z frytkami, ale jeszcze się nie czuję całkiem najedzona
Co do zabawek, grzechotek, ja jeszcze nic nie kupiłam, na razie jest to moim zdaniem zbędne, później przyjdzie na to pora.. A karuzelkę muszę właśnie jeszcze jakąś kupić..
ja mysle, ze chyba karuzelke to jak maluszek miesiac skonczy, czy wczesniej jest sens? juz od poczatku musi to byc i grac?
bo ja tak mysle, czy taka karuzelka sie sprawdzi czy nieJasne, że można po skończeniu miesiąca, taki maluszek i tak nie za bardzo widzi..ale można też wcześniej i od razu puszczać melodyjkę, wtedy dziecko się do niej przyzwyczaja i z czasem może mu to np. pomagać usypiać. Ale jak skończy miesiąc to jak najbardziej dobry czas na taką karuzelkę![]()