aneta_ck
Fanka BB :)
witam z rana i na dzień dobry dawka wstrząsająca info na temat usg
Link do: USG SZKODZI ZDROWIU PŁODU. DLACZEGO ROBIĄ TO NASZYM DZIECIOM?!
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo budujacy artykuł z rana.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam z rana i na dzień dobry dawka wstrząsająca info na temat usg
Link do: USG SZKODZI ZDROWIU PŁODU. DLACZEGO ROBIĄ TO NASZYM DZIECIOM?!
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry.
Zadora ulzylo mi, że się odezwałaścieszę się że już idziesz do domu. Trzeba dmuchać na zimne. Wszystko będzie dobrze.
Ten artykuł jest tak napisany, że przykro się go czyta. Już sam początek o szczotkach do włosów mnie pokonał. Muszę coś zjeść bo mi słabo...
jej, ale sie martwilysmy o Ciebie, super, ze napisalas i super, ze z kropkiem wszystko ok! uwazaj na siebie!witam się po dłuższej przerwie...jak wcześniej pisałam w nd dostałam mega plamień i do tego mega ból brzucha ze skurczami :/ od razu pojechaliśmy do szpitala. generalnie nie wiedzieli skąd takie plamienia (brak krwiaka) i przede wszystkim te skurcze. dostałam leki rozkurczowe i musiałam leżeć plackiem...w poniedziałek miałam stawić się do kontroli u swojego gin (nie ma to jak odesłać babę do domu i niech sobie sama radzi...). w poniedziałek byłam u gin zrobił mi USG (6t1d) i kropek ma się dobrzetfu tfu! serduszko bije, na razie 100 na min ale gin powiedział, że to dopiero początek, więc nie ma na razie co się martwić. słyszałam tętno kropka...rany już zapomniałam jakie to cudowne. Wiekowo idealnie wychodzi na 6 tydzień...oczywiście dostałam duphaston i teraz mam nadzieję, że te plamienia się uspokoją, choć wczoraj znów było nieciekawie :/ a dziś mam mega ból brzucha i nie wiem jak w robocie wysiedzę...dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa i kciuki
*
a jak sie czujesz teraz?Moja kiero chciała mnie od 13 maja na przymusowy urlop wygonić, a dziś się pyta do kiedy dam radę pracować. Może dam tydzień, może miesiąc, a może jeden dzień. Skąd mam to widzieć![]()