Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam to samo, zjadlam teraz snickersa..hm zjadlam za duzo powiedziane..pomemlałam...wle wszedl jakos, oby mi siw choc na chwile polepszylo..zauwazylam, ze nawet jak pomysle o jakims jedzeniu to az cofa mi sie wszystkoCzarownica ja zazdroszcze tym co jedza normalnie ja poki co jestem na -3kg i widze ze wciaz chudne ... jedyne co to brzuch coraz wiekszy
Nie wymiotuje ale wmuszam w siebie jedzenie bo nic.mi nie podchodzi... jem bo musze a nie bo chce
Czarownica ja zazdroszcze tym co jedza normalnie ja poki co jestem na -3kg i widze ze wciaz chudne ... jedyne co to brzuch coraz wiekszy
Nie wymiotuje ale wmuszam w siebie jedzenie bo nic.mi nie podchodzi... jem bo musze a nie bo chce
Mnie zostało HbsAg, anty HCV, anty HIV i VDRL. Koło 120 zł za wszystko ma wyjść.A jakie dokladnie badania robilyscie? Mnie w przyszłym tyg czeka TSH i TOXO IGM i nie wiem na ile mam się nastawić?
oo kubusia bym se wypila..musze se dzis kupicMam to samo, nie moge patrzec na jedzenie. Teraz wmuszam biszkopty i popijam kubusiem.
a ja pwowli ogladam ciuszki ciazowe bo zaczyna mi sie pokazywac ten moj lokator, brzuch coraz twardszy i wybija sieJa sie pocieszam, ze wyniki krwi mam super i mocz tez wiec generalnie natura wie sama czego potrzebuje...
Ja na przyklad gotuje cos mysle sobie ale pieknie pachnie na pewno zjem ! Robie gryza i juz wiem, ze nie zjem ... jem mniejsze porcje niz 10latka mojego lubego ... wczoraj kupilam sobie chlodnik w lidlu kubek wielkosci duzej smietany i do tego wcisnelam dwa mlode ziemniaki i to byl moj obiad... trzy dni temu jadlam ziemniaki z kefirem bo na mieso patrzec nie moglam no jakas paranoja normalnie
P.S. mama wlasnie dzwonila kupila nam pozytywke taka do usypiania dzidzi zawsze o takiej marzylam i z moja ulubiona melodia troche mi humor poprawila![]()