Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam to samo, zjadlam teraz snickersa..hm zjadlam za duzo powiedziane..pomemlałam...wle wszedl jakos, oby mi siw choc na chwile polepszylo..zauwazylam, ze nawet jak pomysle o jakims jedzeniu to az cofa mi sie wszystkoCzarownica ja zazdroszcze tym co jedza normalnie ja poki co jestem na -3kg i widze ze wciaz chudne ... jedyne co to brzuch coraz wiekszy
Nie wymiotuje ale wmuszam w siebie jedzenie bo nic.mi nie podchodzi... jem bo musze a nie bo chce
Czarownica ja zazdroszcze tym co jedza normalnie ja poki co jestem na -3kg i widze ze wciaz chudne ... jedyne co to brzuch coraz wiekszy
Nie wymiotuje ale wmuszam w siebie jedzenie bo nic.mi nie podchodzi... jem bo musze a nie bo chce
Mnie zostało HbsAg, anty HCV, anty HIV i VDRL. Koło 120 zł za wszystko ma wyjść.A jakie dokladnie badania robilyscie? Mnie w przyszłym tyg czeka TSH i TOXO IGM i nie wiem na ile mam się nastawić?
oo kubusia bym se wypila..musze se dzis kupicMam to samo, nie moge patrzec na jedzenie. Teraz wmuszam biszkopty i popijam kubusiem.
a ja pwowli ogladam ciuszki ciazowe bo zaczyna mi sie pokazywac ten moj lokator, brzuch coraz twardszy i wybija sieJa sie pocieszam, ze wyniki krwi mam super i mocz tez wiec generalnie natura wie sama czego potrzebuje...
Ja na przyklad gotuje cos mysle sobie ale pieknie pachnie na pewno zjem ! Robie gryza i juz wiem, ze nie zjem ... jem mniejsze porcje niz 10latka mojego lubego ... wczoraj kupilam sobie chlodnik w lidlu kubek wielkosci duzej smietany i do tego wcisnelam dwa mlode ziemniaki i to byl moj obiad... trzy dni temu jadlam ziemniaki z kefirem bo na mieso patrzec nie moglam no jakas paranoja normalnie
P.S. mama wlasnie dzwonila kupila nam pozytywke taka do usypiania dzidzi zawsze o takiej marzylam i z moja ulubiona melodia troche mi humor poprawila![]()