reklama

Grudniowe mamy 2016

Tak więc spokojnie, daj sobie i maleństwu czas. Nie stresuj się, bo to niczego nie zmieni. Jak ma być dobrze, to będzie i już.

U mnie było zupełnie inaczej, bo cykle miałam jak w zegarku, 28 dni, owu w 13/14 dniu. Wiedziałam kiedy było zagniezdzenie i w 24 dniu cyklu pozytywny test. Więc jak mówili, że ciąża młodsza o 2 tygodnie to nie dopuszczalam myśli, że może być coś nie tak. Zobaczyłam małe bijące serduszko i oszalałam ze szczęścia, 10 dni później oszalałam z rozpaczy.
mysle o Tobie i trzymam kciuki zeby szybko bylo po wszystkim i bys mogla wrocic do staran, bedzie wszystko dobrze, zobaczysz!

reklama
Dziewczyny kciuki jutro za wizyty :)

Sałatkaowocowa mam nadzieje ze jednak ciąża młodsza i wszystko będzie dobrze. Na razie nie martw sie jeszcze wszystko moze byc dobrze.

Mnie znowu nerki bola. Kładę sie spac co by sobie nie robic stresu. Dobranoc:)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis oby jutrzejszy dzien szybko minal I wiara ze jeszcze bedziesz miala kolejne dxieciatko wrocika do ciebie. Ja wiem ze ma pewno.

Czarownica kciuki za wizyte oby nie bylo tak bardzo ale I szpital nie byl konieczny

Joshi kciuki za dobry sen I jutrzejsze same dobre wiesci

Kapturek witaj

SalatkaOwocowa ja mialam cuaze mlodsza o 2tyg a na istatnim USG dzueciatko podgonilo. Jak to Twoja 3ciaza tak ze mniejsze to może taka masz naturę i będzie dobrze

Dziewczyny! Moja Hematolog oczywiście mnie uspokoiła :) mówi ,że to ze zaszłam w ciaze to cud i nie rozumie dlaczego tak mnie inni lekarze denerwują. (Zapewne wynika to z ich niewiedzy na temat mojej choroby...). Powiedziała, że taki wynik po odstawieniu leków i w ciazy to bardzo dobry wynik i mam się niczym nie martwić tylko kontrolować co 3 tyg morfologie:) uffff.... od razu mi lżej ale wiem już,że mi w tej ciazy nie będzie łatwo. Pewnie spędzę wiekszosc czasu na badaniach. ...
AA no i powiedziała, że powinnam iść na zwolnienie wg niej bo nie mam łatwej ciazy i nie ma co zgrywać bohatera. Skonsultuje to z ginekolgiem w środę i chyba od czerwca rzeczywiście pójdę na zwolnienie.... chociaż chciałam od lipca..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie było zupełnie inaczej, bo cykle miałam jak w zegarku, 28 dni, owu w 13/14 dniu. Wiedziałam kiedy było zagniezdzenie i w 24 dniu cyklu pozytywny test. Więc jak mówili, że ciąża młodsza o 2 tygodnie to nie dopuszczalam myśli, że może być coś nie tak. Zobaczyłam małe bijące serduszko i oszalałam ze szczęścia, 10 dni później oszalałam z rozpaczy.
Agnesis tak bardzo mi przykro, że słowami nie sposób tego wyrazić :frown: Tym bardziej , że w jednym dniu dowidziałyśmy się o ciążach... Mogę sobie jedynie wyobrazić co czujesz ... Trzymam kciuki za Ciebie :* bądź silna kochana

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry