reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Super, dziekuje Ci bardzo :* To jest bardzo dobra znajoma mojego M. Od niej tez kupil wozek a fotelik nam dodala " w gratisie" bo jej 12msc cora wyrosla i kupuja jej kolejnego romera :) zachwalala ten fotelik i firme, ale ja lubie zrobic swoj wywiad, poczytac, rozeznac sie w temacie i swiadomie podjac decyzje.

Odebralas juz wyniki? :)

Woohoo wynik 32 ng/ml, według NaPro dla 10tc powinno być 30 ng/ml a dla 12tc 33,4 ng/ml. Ja jestem w 11tc czyli mieszczę się pomiędzy. Jestem usatysfakcjonowana :D

To nie jest prawda pytałam o to w sklepie Gdzieś nawet na blogu widziałam wpis o tym Jak będę miała chwilę to odnajde i wkleję (chodzi mi o to że nie ważne z której strony uderzenie) a jak nie znajdę to opisze swoimi słowami

Tu poczytać można Link do: Wypadki, a foteliki montowane tyłem do kierunku jazdy

Co do adac, wiecie co one oceniają? M. in. łatwość utrzymania tapicerki w ładzie.. Faktycznie bardzo przydatne dla bezpieczeństwa dziecka ;)

W koncu doczytalam.

Anio ja np tez nie mogę coli ani pepsi sie napic. Padlabym z cukrzycą przy takiej ilosci cukru. A te wszystkie light zero itd nie smakują. Trzeba wytrawac;)

Antiope nie wyobrażam sobie zeby dwulatek wysiedzial tylem do kierunku jazdy:D on uwielbia patrzec jak tata kieruje ;) mama niestey nie ma prawka ale juz sobie postanowila i po ciazy zrobi. Troche mnie koszt przeraża 1500 euro około ale moze dam radę:D

Nie mialam czasu dzis jakos odpisac. A jak probowalam to nie moglam sie zalogowac. Mały juz padł a ja w łóżku leżę.

Dwulatek wysiedzi tyłem w aucie dopóki nie pozna zalet jazdy przodem :) Mój nigdy nie protestował przeciwko siedzeniu tyłem. Do czasu gdy poznał jazdę przodem.

Dwulatek wysiedzi tyłem w aucie dopóki nie pozna zalet jazdy przodem :) Mój nigdy nie protestował przeciwko siedzeniu tyłem. Do czasu gdy poznał jazdę przodem.

A moj protestował odkąd skończył 9 miesięcy. Duzo zalezy od dziecka. I nie znał jazdy przodem:)

reklama
Do góry