reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziś byłam okropną matką, nie dawałam sobie rady z emocjami, krzyczałam. Eh dziś nie byłam przygotowana psychicznie na trzecie. Dziś zamiast cieszyć się to się smuciłam. Boję się depresji. Ten strach jest coraz większy. Dobrze że dziś się kończy.
Dobranoc
jutro bedzie nowy dzien, trzymaj sie !

reklama
nie kazda, ale mozna pojechac bo jesli ma sie w swoim miescie szpital, ktory ma zle opinie to sie szuka gdzie indziej, ja bym pojechala chocby by zobaczyc jak to tam wyglada :) ja musze szukac takiego gdzie na cc sie umowie i pozalatwiac skierowania odnosnie tej wady wzroku
Lux, a jaką masz wade wzroku ? Ja -3 w obu oczach i astygmatyzm. Moge naturalnie rodzić ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Lux, a jaką masz wade wzroku ? Ja -3 w obu oczach i astygmatyzm. Moge naturalnie rodzić ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mialam zeza i operacje, mam uszkodzone nerwy i kazdy wiekszy wysilek konczy sie tym, ze nachodza oczy mgla a mi sie robi slabo...operacje mialam majac 8 lat, a w wieku 17 lat sie okazalo sie sa nerwy uszkodzone, jak na lekcji wychowania fizycznego oczy zaszly mgla i zaczely jakby uciekac na lewo...po tylu latach dopiero a ja sie zastanawialam czemu tak nadal oczy "uciekaja", wizyta u okulisty wykazala, ze moze byc cos z nerwami i mial racje...ja mam zakazany naturalny porod a jak u Cb to nie wiem...musisz sie u lekarza dowiedziec

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry