pajuinka
Fanka BB :)
To jesteśmy w tym samym wieku tyle że ja z listopada i tez pierwsze dzieciątkoJa we wrześniu kończę 30 i to moje pierwsze dzieciątko![]()
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jesteśmy w tym samym wieku tyle że ja z listopada i tez pierwsze dzieciątkoJa we wrześniu kończę 30 i to moje pierwsze dzieciątko![]()
Jestem w 12 tygodniu, termin mam na 12.12. :-) we wtorek czeka mnie wizyta, dzisiaj robiłam wyniki, nachodziłam się przy tym jak nigdy i jakoś nie mam teraz mocy.. A propos ogórków małosolnych, też mam na nie mega ochotę ;-)
To jesteśmy w tym samym wieku tyle że ja z listopada i tez pierwsze dzieciątko
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
To u mnie podobnie, bo też 11 lat razem z tym, że w tym roku mamy 5 rocznicę ślubu...A ja mam 27w lipcu skoncze
z mężem jestesmy razem 11 lat a malzenstwem jestesmy 4 lata.
Dzis caly dzień jem brzoskwinie takie średnio dojrzałe mniam po prostusynek z przedszkola odebrany, nakarmiony i zaraz będzie przebieranie. Biegał po błocie i mam sporo prania znowu. Dobrze ze juz jutro piątek.
Anio moj mąż tez niby taki twardy a na ostatnim usg jak byl ze mna to nie mogl z podziwu wyjsc ze taki duzy dzidzius i tak fajnie kopieod razu inne podejscie. Jednak facet musi byc przy usg bo inaczej jak nie zobaczy to nie uwierzy
![]()
po 30tce to malo powiedziane...ja mam 36 czyli bardziej przed 40tka niz po 30Dzięki kochane! A tak co do wieku, to czy jest wśród nas Ktoś po 30tce kto ma pierwszego Maluszka w drodze?
Mamy ten sam termin![]()
taa, tez mialam wielka ochote na sushi w pierwszych tygodniach ciazy...zamawiam zestawy dla mam albo sama robilam...az ktoregos dnia przejadlo mi sie i zupelnie przeszlo do dzisOj za mną też chodziło. Można się pocieszyć wegetariańskim. Grunt żeby surowego mięsa nie było w środku. Ale pieczony łosoś albo smażona krewetunia, czemu nie?![]()